ΔΙΕΘΝΗ

Πλοίο του Καμερούν δέχθηκε επίθεση ανοιχτά της Νιγηρίας

Δημοσίευση 27 Αυγούστου 2011, 16:30 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Πλοίο του Καμερούν δέχθηκε επίθεση ανοιχτά της Νιγηρίας
Facebook Twitter Whatsapp
Πλοίο του Καμερούν που μετέφερε 150 ανθρώπους δέχθηκε σήμερα επίθεση καθώς βρισκόταν ανοιχτά της Νιγηρίας από επτά άτομα, τα οποία απήγαγαν τον καπετάνιο του, έγινε γνωστό από πηγή προσκείμενη στις υπηρεσίες ασφαλείας του Καμερούν, η οποία επέβαινε στο πλοίο όταν σημειώθηκε η επίθεση.
Πλοίο του Καμερούν που μετέφερε 150 ανθρώπους δέχθηκε σήμερα επίθεση καθώς βρισκόταν ανοιχτά της Νιγηρίας από επτά άτομα, τα οποία απήγαγαν τον καπετάνιο του, έγινε γνωστό από πηγή προσκείμενη στις υπηρεσίες ασφαλείας του Καμερούν, η οποία επέβαινε στο πλοίο όταν σημειώθηκε η επίθεση. "Το πλοίο του Καμερούν Monica δέχθηκε επίθεση γύρω στις 08:00 (10:00 ώρα Ελλάδος). Ο καπετάνιος του απήχθη", διευκρίνισε η πηγή αυτή από το Γιαουντέ, διευκρινίζοντας ότι δεν υπάρχουν τραυματίες.

Την πληροφορία αυτή δεν ήταν προς το παρόν σε θέση να επιβεβαιώσουν οι αρχές.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το πλοίο αυτό αναχώρησε από το Λιμπέ, στο νοτιοδυτικό Καμερούν χθες το βράδυ γύρω στα μεσάνυχτα με προορισμό το Καλαμπάρ, στη νοτιοανατολική Νιγηρία.

"Αυτή τη στιγμή, το πλοίο συνεχίζει το ταξίδι του κανονικά μετά την αποχώρηση των επιτιθέμενων. Υπάρχουν 150 άνθρωποι στο πλοίο και πολλά εμπορεύματα", προσέθεσε η ίδια πηγή.