ΔΙΕΘΝΗ

Έκρηξη με 10 τραυματίες σε τουριστικό θέρετρο της Τουρκίας

Δημοσίευση 28 Αυγούστου 2011, 17:48 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Έκρηξη με 10 τραυματίες σε τουριστικό θέρετρο της Τουρκίας
Facebook Twitter Whatsapp
Μερικοί τουρίστες τραυματίστηκαν σήμερα ελαφρά σε έκρηξη που σημειώθηκε σε πολυσύχναστη παραλία στο τουρκικό θέρετρο Κεμέρ, μετέδωσαν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Μερικοί τουρίστες τραυματίστηκαν σήμερα ελαφρά σε έκρηξη που σημειώθηκε σε πολυσύχναστη παραλία στο τουρκικό θέρετρο Κεμέρ, μετέδωσαν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Το γραφείο του κυβερνήτη στην κοντινή Αττάλεια ανακοίνωσε ότι η αιτία της μικρής έκρηξης που σημειώθηκε δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί, αλλά ο γενικός πρόξενος της Ρωσίας στην Τουρκία δήλωσε ότι εξερράγη μια κροτίδα που ήταν θαμμένη στην παραλία και 7 Ρώσοι τουρίστες τραυματίστηκαν από τα βότσαλα και την άμμο που εκτινάχθηκε.

"Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, εξερράγη μια κροτίδα που ήταν θαμμένη στην παραλία", δήλωσε ο γενικός πρόξενος της Ρωσίας Αλεξάντερ Τολστοπιατένκο στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ.

 Ρώσος διπλωμάτης στην Τουρκία δήλωσε παράλληλα στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA ότι όλοι οι τουρίστες που τραυματίστηκαν ελαφρά έχουν τώρα επιστρέψει στο ξενοδοχείο τους αφού έλαβαν ιατρική φροντίδα.

Η Αττάλεια είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παραλιακά θέρετρα της Τουρκίας και προσελκύει δεκάδες χιλιάδες τουρίστες. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των Ρώσων και των Γερμανών τουριστών.