ΔΙΕΘΝΗ

Ιταλία: 7 νεκροί από εκρήξεις σε βιομηχανία πυροτεχνημάτων

Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου 2011, 19:35 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ιταλία: 7 νεκροί από εκρήξεις σε βιομηχανία πυροτεχνημάτων
Facebook Twitter Whatsapp
Επτά άτομα φέρονται να έχασαν τη ζωή τους από τις τρεις εκρήξεις που σημειώθηκαν σήμερα το απόγευμα, σε βιομηχανία που παράγει πυροτεχνήματα, εκατό περίπου χιλιόμετρα έξω από τη Ρώμη, κοντά στην πόλη Φροζινόνε.
Επτά άτομα φέρονται να έχασαν τη ζωή τους από τις τρεις εκρήξεις που σημειώθηκαν σήμερα το απόγευμα, σε βιομηχανία που παράγει πυροτεχνήματα, εκατό περίπου χιλιόμετρα έξω από τη Ρώμη, κοντά στην πόλη Φροζινόνε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες των ιταλικών μέσων ενημέρωσης, από τις εκρήξεις έχασαν τη ζωή τους ο ιδιοκτήτης της βιομηχανίας, τα δυο του παιδιά και τουλάχιστον τέσσερις υπάλληλοι.

Στην περιοχή στην οποία βρίσκεται η επιχείρηση, ελικόπτερα του ιταλικού πυροσβεστικού σώματος, που κινητοποιήθηκαν άμεσα, συνεχίζουν τις ρίψεις νερού, ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει επιτραπεί στους δημοσιογράφους να πλησιάσουν.

Οι πυροσβέστες προσπαθούν, επίσης, να περιορίσουν την επέκταση μιας δεύτερης πυρκαγιάς, που αναπτύχθηκε σε διπλανό δάσος, αλλά δεν μπορούν να εισέλθουν με τα οχήματά τους στο χώρο της βιομηχανίας, διότι ο κίνδυνος νέων εκρήξεων παραμένει πολύ υψηλός.