ΔΙΕΘΝΗ

«Φουλ του γάμου» στην Αυστραλία

Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου 2011, 11:21 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Φουλ του γάμου» στην Αυστραλία
Facebook Twitter Whatsapp
Μέρα γάμων ήταν η χθεσινή στην Αυστραλία λόγω της ημερομηνίας 11/11/11. Τέτοιες ημερομηνίες, με έξι «ένα» ή τρία «έντεκα» στη σειρά, βοηθούν πολύ στο να θυμούνται οι άνθρωποι την επέτειο του γάμου τους και αυτός είναι ένας λόγος που είναι τόσο δημοφιλείς.
Μέρα γάμων ήταν η χθεσινή στην Αυστραλία λόγω της ημερομηνίας 11/11/11. Τέτοιες ημερομηνίες, με έξι «ένα» ή τρία «έντεκα» στη σειρά, βοηθούν πολύ στο να θυμούνται οι άνθρωποι την επέτειο του γάμου τους και αυτός είναι ένας λόγος που είναι τόσο δημοφιλείς. Η αυξανομένη δημοτικότητα τέτοιων ιδιαίτερων και ασυνήθιστων ημερομηνιών έχει οδηγήσει τα ζευγάρια να κάνουν κρατήσεις για να παντρευτούν τουλάχιστον ένα χρόνο πριν την ημέρα του γάμου.

Το επόμενο έτος δίνει μια τελευταία ευκαιρία, αυτόν τον αιώνα, για ζευγάρια που θα ήθελαν να παντρευτούν σε μια τέτοια ασυνήθιστη ημερομηνία. Ήδη, πολλά ληξιαρχεία της χώρας, άρχισαν να δέχονται αιτήματα τέλεσης γάμων για την 12η Δεκεμβρίου του 2012, δηλαδή για τη μέρα που θα μείνει στη μνήμη ως 12/12/12!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ