ΔΙΕΘΝΗ

Λονδίνο: Ταλαιπωρία για τους επιβάτες που θα φθάσουν στο αεροδρόμιο του Χίθροου την Τετάρτη

Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου 2011, 19:24 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Λονδίνο: Ταλαιπωρία για τους επιβάτες που θα φθάσουν στο αεροδρόμιο του Χίθροου την Τετάρτη
Facebook Twitter Whatsapp
Πολύωρες καθυστερήσεις θα αντιμετωπίσουν οι επιβάτες που θα ταξιδέψουν αεροπορικώς στο Λονδίνο (Χίθροου), την ερχόμενη Τετάρτη, λόγω απεργιακής κινητοποίησης των υπαλλήλων που εργάζονται στον έλεγχο διαβατηρίων
Πολύωρες καθυστερήσεις θα αντιμετωπίσουν οι επιβάτες που θα ταξιδέψουν αεροπορικώς στο Λονδίνο (Χίθροου), την ερχόμενη Τετάρτη, λόγω απεργιακής κινητοποίησης των υπαλλήλων που εργάζονται στον έλεγχο διαβατηρίων.  Η αρμόδια υπηρεσία στο αεροδρόμιου του Χίθροου βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση με τις αεροπορικές εταιρείες, ώστε να μειωθεί ο αριθμός των επιβατών που θα διακινηθούν.

Πάντως, ο πρωθυπουργός της χώρας Ντέιβιντ Κάμερον αναγνώρισε ότι θα υπάρξει πρόβλημα σε αεροδρόμια και λιμάνια, ωστόσο, δεν τίθεται γενικότερο πρόβλημα ασφάλειας.

Αναλυτικά για τα αεροδρόμια, σύμφωνα με το BBC:

  • Το αεροδρόμιο του Στάνστεντ εκτιμά ότι η όποια ταλαιπωρία θα είναι μικρότερη από την αντίστοιχη στο Χίθροου, κατά συνέπεια δεν έχει ζητηθεί από τις εταιρείες να μειώσουν τις πτήσεις τους.
  • Στα αεροδρόμιο του Σάουθαμπτον και του Νιούκαστλ το πρόβλημα θα είναι ελάχιστο.
  • Στο Μάντσεστερ οι ουρές στον έλεγχο διαβατηρίων θα είναι μεγαλύτερες, αλλά δεν θα υπάρξει γενικότερο πρόβλημα.
  • Μικρό αναμένεται να είναι το πρόβλημα στο αεροδρόμιο του Εδιμβούργου, ενώ και στο αεροδρόμιο του Αμπερντίν δεν αναμένεται πρόβλημα.
Πηγή: in.gr