ΔΙΕΘΝΗ

Αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του χρίσματος των Ρεπουμπλικανών ο Κέιν

Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου 2011, 09:14 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του χρίσματος των Ρεπουμπλικανών ο Κέιν
Facebook Twitter Whatsapp
Ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών Χέρμαν Κέιν ανακοίνωσε το Σάββατο ότι αποσύρεται από την κούρσα για το χρίσμα του υποψηφίου μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε και αφορούσε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης και συζυγικής απιστίας του ίδιου.
Ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών Χέρμαν Κέιν ανακοίνωσε το Σάββατο ότι αποσύρεται από την κούρσα για το χρίσμα του υποψηφίου μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε και αφορούσε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης και συζυγικής απιστίας του ίδιου. Σε εκδήλωση υποστηρικτών του στην Ατλάντα ο Κέιν δήλωσε στους ψηφοφόρους του ότι οι κατηγορίες που του αποδίδονται εδώ και εβδομάδες είναι «ψευδείς και αναπόδεικτες», αν και πρόσθεσε ότι έβλαψαν και τον ιδιο και τη σύζυγό του, η οποία εμφανίστηκε στο πλάι του.

«Αναστέλω την προεκλογική μου καμπάνια» δήλωσε ο Κέιν.

Διευθυντικό στέλεχος επιχειρήσεων στον τομέα της εστίασης (έκανε καριέρα στην εταιρεία Pillsbury), ο Κέιν κατηγορήθηκε από τέσσερις γυναίκες για σεξουαλική παρενόχληση, ενώ άλλη γυναίκα αποκάλυψε σε συνεντεύξεις της ότι είχε εξωσυζυγική σχέση μαζί του επί 13 χρόνια.

Ο Κέιν αρνείται όλες τις κατηγορίες.


Πηγή: in.gr