ΔΙΕΘΝΗ

Ταϊβάν: Λαχείο... οι ακαθαρσίες των σκύλων!

Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου 2011, 16:33 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ταϊβάν: Λαχείο... οι ακαθαρσίες των σκύλων!
Facebook Twitter Whatsapp
Δέλεαρ δίνουν στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων οι Αρχές της πόλης Νέα Ταϊπέι, στην Ταϊβάν, προκειμένου να καθαρίζουν τις ακαθαρσίες των σκύλων τους.
Δέλεαρ δίνουν στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων οι Αρχές της πόλης Νέα Ταϊπέι, στην Ταϊβάν, προκειμένου να καθαρίζουν τις ακαθαρσίες των σκύλων τους. Έτσι, όποιος ιδιοκτήτης εμφανιστεί στο αρμόδιο γραφείο και παραδώσει σακούλα με ακαθαρσίες, τους προσφέρουν ένα λαχείο για να συμμετάσχει σε κλήρωση με «χρυσή» αμοιβή.

Με αυτόν τον τρόπο πέτυχαν ώστε περίπου 4.000 άνθρωποι να παραδώσουν 14.500 σακούλες απορριμμάτων. Τυχερή της κλήρωσης αναδείχθηκε μία 50χρονη γυναίκα η οποία κέρδισε 2.200 δολάρια. 

Το σχέδιο αυτό επρόκειτο να ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο αλλά οι Αρχές έκριναν ότι ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένο και σκέφτονται να το επεκτείνουν χρονικά.

Η εφαρμογή του ξεκίνησε τον Αύγουστο, ενώ εκτός από τη μία τυχερή που ανέδειξε η κλήρωση, υπήρξαν κι άλλοι νικητές μικρότερων ποσών.

Συνολικά υπήρξαν 85 τυχεροί, που εκτός από χρήματα κέρδισαν και προμήθειες για το σπίτι.

Οι εκπρόσωποι του δημαρχείου ανέφεραν ότι δεν γνωρίζουν αν οι άνθρωποι που κέρδισαν είναι ιδιοκτήτες σκύλων ή απλώς ευαισθητοποιημένοι με την καθαριότητα της πόλης ή έστω επεδίωκαν το κέρδος, αλλά εξέφρασαν την ευχή όλοι πλέον να ανέπτυξαν την ανάγκη για καθαρή πόλη...

Πηγή: real.gr