ΔΙΕΘΝΗ

Στη δικαιοσύνη ο αδελφός του Μέραχ- Ελεύθερη η σύζυγός του

Δημοσίευση 25 Μαρτίου 2012, 12:12 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Στη δικαιοσύνη ο αδελφός του Μέραχ- Ελεύθερη η σύζυγός του
Facebook Twitter Whatsapp
Ο αδελφός του δράστη των επτά δολοφονιών στη νοτιοδυτική Γαλλία, Αμπντελκάντερ Μέραχ, θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον δικαστή, σύμφωνα με τον δικηγόρο της συζύγου του, η οποία αφέθηκε ελεύθερη, ύστερα από κράτηση τεσσάρων ημερών.  
Ο αδελφός του δράστη των επτά δολοφονιών στη νοτιοδυτική Γαλλία, Αμπντελκάντερ Μέραχ, θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον δικαστή, σύμφωνα με τον δικηγόρο της συζύγου του, η οποία αφέθηκε ελεύθερη, ύστερα από κράτηση τεσσάρων ημερών.   Ο συνήγορος της γυναίκας του, Γκι Ντεμπουισόν, δήλωσε ότι «αισθάνεται ανακούφιση, αλλά ταυτόχρονα έχει καταρρεύσει, επειδή ο άνδρας της θα παραπεμφθεί».   

Το ζευγάρι συνελήφθη την Τετάρτη στην πόλη Οτερίβ, 40 χιλιόμετρα από την Τουλούζη και χθες μεταφέρθηκαν και οι δύο στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Αντιτρομοκρατικών Υποθέσεων στο Παρίσι.   

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο Αμπντελκάντερ δήλωσε «περήφανος» για τις πράξεις του αδελφού του, αρνούμενος όμως ότι τον βοήθησε να σκοτώσει εν ψυχρώ τρία παιδιά, το δάσκαλό τους και τρεις στρατιώτες από τις 11 μέχρι τις 19 Μαρτίου.