ΔΙΕΘΝΗ

Αντιπαράθεση στη Γαλλία για τη χρηματοδότηση της εκστρατείας του Σαρκοζί το 2007

Δημοσίευση 29 Μαρτίου 2012, 22:33 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αντιπαράθεση στη Γαλλία για τη χρηματοδότηση της εκστρατείας του Σαρκοζί το 2007
Facebook Twitter Whatsapp

Αντιπαράθεση σε... προεκλογικούς τόνους στη Γαλλία, με τους υποστηρικτές του Σαρκοζί να επιτίθενται στους Σοσιαλιστές, γιατί οι τελευταίοι κάνουν αναφορές στη δικαστική έρευνα αναφορικά με τη χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας του προέδρου το 2007.

Αντιπαράθεση σε... προεκλογικούς τόνους στη Γαλλία, με τους υποστηρικτές του Σαρκοζί να επιτίθενται στους Σοσιαλιστές, γιατί οι τελευταίοι κάνουν αναφορές στη δικαστική έρευνα αναφορικά με τη χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας του προέδρου το 2007. Η δικαστική έρευνα επικεντρώνεται στις οικονομικές σχέσεις του κόμματος του Σαρκοζί με την Λιλιάν Μπετανκούρ, κληρονόμο της αυτοκρατορίας καλλυντικών L'Oreal.

Ο Φρανσουά Φιγιόν έσπευσε να υπερασπιστεί τον Γάλλο πρόεδρο υποστηρίζοντας ότι , ότι η δικαστική έρευνα διεξάγεται για δύο χρόνια και δεν έχει φέρει στο φως ενοχοποιητικά στοιχεία και επιτέθηκε στον Φρανσουά Ολάντ, τονίζοντας ότι κάθε φορά που βρίσκεται «σε δύσκολη θέση στις δημοσκοπήσεις, η μία ή η άλλη υπόθεση έρχεται στην επιφάνεια, ή ξαναέρχεται στην επιφάνεια»