ΔΙΕΘΝΗ

Δημοσιογράφος της Sun συνελήφθη για το σκάνδαλο των υποκλοπών

Δημοσίευση 19 Απριλίου 2012, 14:47 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Δημοσιογράφος της Sun συνελήφθη για το σκάνδαλο των υποκλοπών
Facebook Twitter Whatsapp
Ένας δημοσιογράφος της Sun, της ταμπλόιντ εφημερίδας του ομίλου Μέρντοκ, καθώς και δύο άτομα συνελήφθησαν σήμερα το πρωί στη Βρετανία, στο πλαίσιο της έρευνας για το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών, αναφέρει η Σκότλαντ Γιαρντ σε ανακοίνωσή της.
Ένας δημοσιογράφος της Sun, της ταμπλόιντ εφημερίδας του ομίλου Μέρντοκ, καθώς και δύο άτομα συνελήφθησαν σήμερα το πρωί στη Βρετανία, στο πλαίσιο της έρευνας για το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών, αναφέρει η Σκότλαντ Γιαρντ σε ανακοίνωσή της. Πρόκειται για τον 36χρονο Ντάνκαν Λάρκομπ, ανακτορικό συντάκτη της εφημερίδας. Τα δύο άλλα πρόσωπα που συνελήφθησαν είναι ένας πρώην στρατιωτικός ηλικίας 42 ετών και μια 38χρονη γυναίκα.

Συνολικά έχουν συλληφθεί μέχρι σήμερα 26 πρόσωπα, πολλά από τα οποία είναι δημοσιογράφοι της σκανδαλοθηρικής εφημερίδας. Η έρευνα αυτή διεξάγεται παράλληλα με μια άλλη έρευνα της Σκότλαντ Γιαρντ για τις τηλεφωνικές υποκλοπές από την ταμπλόιντ «News of the World», που ανήκε επίσης στον όμιλο του Ρούπερτ Μέρντοκ και έβαλε λουκέτο εξαιτίας του σκανδάλου τον περασμένο Ιούλιο.