ΔΙΕΘΝΗ

Ομπάμα: Η Χίλαρι Κλίντον μου στέλνει μηνύματα μεθυσμένη! (βίντεο)

Δημοσίευση 30 Απριλίου 2012, 08:34 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ομπάμα: Η Χίλαρι Κλίντον μου στέλνει μηνύματα μεθυσμένη! (βίντεο)
Facebook Twitter Whatsapp
Με ανεβασμένη διάθεση εμφανίστηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στην ετήσια εκδήλωση των ανταποκριτών ξένου τύπου, η οποία διακόπηκε πολλές φορές από γέλια. 
Με ανεβασμένη διάθεση εμφανίστηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στην ετήσια εκδήλωση των ανταποκριτών ξένου τύπου, η οποία διακόπηκε πολλές φορές από γέλια.  Ο Μπαράκ Ομπάμα αποφάσισε να δείξει την χαλαρή πλευρά του και η ομιλία του είχε πολλά... αστειάκια.

Στο στόχαστρό του βρέθηκε αρχικά η Χίλαρι Κλίντον, για την οποία είπε: «Πριν τέσσερα χρόνια ήμασταν στη μάχη για το χρίσμα των Δημοκρατικών, τέσσερα χρόνια μετά δε σταματά να μου στέλνει μεθυσμένη μηνύματα από την Καρταχένα».

Στη συνέχεια, αυτοσαρκάστηκε, δείχνοντας μια φωτογραφία του από το 2008, μια τωρινή και μια από το 2016. Στην τελευταία βέβαια εμφανιζόταν ο... Μόργκαν Φρίμαν!

Τέλος, σε ένα βίντεο εμφανίστηκε ο Μπο, ο σκύλος της οικογένειας Ομπάμα. Έδειχνε δυστυχισμένος. Και μια βαθιά φωνή ακούστηκε να λέει: «Οι αμερικανικοί σκύλοι δε μπορούν να αντέξουν τέσσερα παραπάνω χρόνια τον Ομπάμα. Για αυτούς θα είναι 28 χρόνια».