ΔΙΕΘΝΗ

Λε Πεν: Ο Σαρκοζί δεν σέβεται τους ψηφοφόρους μου

Δημοσίευση 30 Απριλίου 2012, 11:36 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Λε Πεν: Ο Σαρκοζί δεν σέβεται τους ψηφοφόρους μου
Facebook Twitter Whatsapp
Ενόχληση από τη συμπεριφορά του Νικολά Σαρκοζί εξέφρασε η Μαρίν Λε Πεν, καθώς η Γαλλία μπαίνει στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 6ης Μαΐου και οι ψηφοφόροι της ακροδεξιάς αναμένεται να καθορίσουν σε σημαντικό βαθμό το τελικό αποτέλεσμα.
Ενόχληση από τη συμπεριφορά του Νικολά Σαρκοζί εξέφρασε η Μαρίν Λε Πεν, καθώς η Γαλλία μπαίνει στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 6ης Μαΐου και οι ψηφοφόροι της ακροδεξιάς αναμένεται να καθορίσουν σε σημαντικό βαθμό το τελικό αποτέλεσμα. «Δεν σέβεται τους ψηφοφόρους μου... Δεν μπορεί να τους αντιμετωπίζει όπως τα παιδιά ή ως πολίτες β' κατηγορίας» διαμήνυσε η Λε Πεν. Ο Σαρκοζί υπολείπεται περίπου 6 μονάδες του υποψηφίου των Σοσιαλιστών Φρανσουά Ολάντ, όπως δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Αναλυτικότερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε τη Δευτέρα η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λε Πεν τόνισε ότι ο Νικολά Σαρκοζί «δεν σέβεται τους ψηφοφόρους μου». 

Η Λε Πεν εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη από την τοποθέτηση του Νικολά Σαρκοζί σχετικά με το ποιον θα στήριζε σε μια μονομαχία Εθνικού Μετώπου - Σοσιαλιστών. «Δεν μπορούν να καλούν τους ψηφοφόρους μου να ψηφίσουν γι 'αυτόν [τον Σαρκοζί], ενώ παράλληλα λέει ότι σε μια μονομαχία Εθνικού Μετώπου - Σοσιαλιστών, θα στήριζε τους Σοσιαλιστές».

«Δεν μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τους ψηφοφόρους, όπως τα παιδιά ή ως πολίτες β' κατηγορίας. Δεν είναι φερέφωνα». 

Πηγή: in.gr