ΔΙΕΘΝΗ

Bundesliga: Σοβαρά γηπεδικά επεισόδια στην Κολωνία

Δημοσίευση 5 Μαΐου 2012, 21:16 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Bundesliga: Σοβαρά γηπεδικά επεισόδια στην Κολωνία
Facebook Twitter Whatsapp
Σοβαρότατα επεισόδια σημειώθηκαν στο γήπεδο της Κολωνίας, λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τη Μπάγερν Μονάχου.  
Σοβαρότατα επεισόδια σημειώθηκαν στο γήπεδο της Κολωνίας, λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τη Μπάγερν Μονάχου.   Τα έκτροπα, που δημιούργησαν οι οπαδοί των γηπεδούχων, με αφορμή τον υποβιβασμό της ομάδας τους στη δεύτερη κατηγορία (1-4) θεωρούνται πρωτοφανή για τα γερμανικά δεδομένα.

Οι φίλαθλοι των γηπεδούχων δεν περιορίστηκαν μόνο σε αποδοκιμασίες κατά των διοικούντων, παικτών και τεχνικής ηγεσίας. Αφού άναψαν φωτιές στις εξέδρες κι ανάγκασαν το διαιτητή της αναμέτρησης να σφυρίξει το τέλος της λίγο πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου, κατάφεραν να σπάσουν τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παρατάχθηκαν κατά μήκος του γηπέδου για να εμποδίσουν τους αγανακτισμένους οπαδούς να πλησιάσουν περισσότερο. Σημειώθηκαν συμπλοκές, όχι ευρείας έκτασης, μέσα από τις οποίες υπήρξαν κάποιοι μικροτραυματισμοί οπαδών και οργάνων της τάξης.

Η Κολωνία υποβιβάστηκε για πέμπτη φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά από έξι χρόνια.

πηγή: naftemporiki.gr