ΔΙΕΘΝΗ

Ο Νετανιάχου αναμένεται να ανακοινώσει τη διενέργεια πρόωρων εκλογών

Δημοσίευση 6 Μαΐου 2012, 17:29 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ο Νετανιάχου αναμένεται να ανακοινώσει τη διενέργεια πρόωρων εκλογών
Facebook Twitter Whatsapp
Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα τη διενέργεια πρόωρων εκλογών στις 4 Σεπτεμβρίου, δήλωσε εκπρόσωπος του κόμματός του, Λικούντ.
Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα τη διενέργεια πρόωρων εκλογών στις 4 Σεπτεμβρίου, δήλωσε εκπρόσωπος του κόμματός του, Λικούντ. Οι εκλογές, οι οποίες δεν αναμένονταν πριν από τον Οκτώβριο του 2013, εκτιμάται ότι θα ενισχύσουν τη θέση του Νετανιάχου καθώς το Ισραήλ βρίσκεται αντιμέτωπο με τις πυρηνικές φιλοδοξίες του Ιράν.

Ο εκπρόσωπος του Λικούντ δήλωσε ότι ο Νετανιάχου αναμένεται να ανακοινώσει στο συνέδριο του κόμματος απόψε ότι θα ζητήσει τη διάλυση του Κοινοβουλίου και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών στις 4 Σεπτεμβρίου.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το Λικούντ θα έλθει εύκολα πρώτο στις εκλογές, ανανεώνοντας την εντολή του Νετανιάχου για να διαχειριστεί αυτό που έχει χαρακτηριστεί ως η πιο σοβαρή πρόκληση που έχει ποτέ αντιμετωπίσει η χώρα. Την προοπτική ενός εξοπλισμένου με πυρηνικά όπλα Ιράν.