ΔΙΕΘΝΗ

Kύπρος: Ο Άντρος Κυπριανού δεν αποκλείει δική του υποψηφιότητα

Δημοσίευση 10 Ιουνίου 2012, 15:53 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Kύπρος: Ο Άντρος Κυπριανού δεν αποκλείει δική του υποψηφιότητα
Facebook Twitter Whatsapp
Ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού τόνισε ότι δεν αποκλείει ενδεχόμενη υποψηφιότητά του για την προεδρία της Δημοκρατίας, αλλά σημείωσε, εάν εξευρεθεί η κατάλληλη προσωπικότητα από τον ευρύτερο προοδευτικό και δημοκρατικό χώρο, τότε όλοι οι κομματικοί αποκλείονται.  
Ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού τόνισε ότι δεν αποκλείει ενδεχόμενη υποψηφιότητά του για την προεδρία της Δημοκρατίας, αλλά σημείωσε, εάν εξευρεθεί η κατάλληλη προσωπικότητα από τον ευρύτερο προοδευτικό και δημοκρατικό χώρο, τότε όλοι οι κομματικοί αποκλείονται.   Είπε ακόμα ότι οι αποφάσεις του ΑΚΕΛ θα ληφθούν συλλογικά, με κριτήριο να εξυπηρετούνται με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα του τόπου.  

Ο κύριος Κυπριανού ανέφερε ότι σύντομα θα ανακοινωθεί πότε θα γίνουν συνεδρίες του Πολιτικού Γραφείου και της Κεντρικής Επιτροπής προκειμένου να ετοιμάσουν την πρόταση του ΑΚΕΛ προς τις κομματικές οργανώσεις βάσης.  

Κληθείς να σχολιάσει πρόσφατες δημοσκοπήσεις για τις προεδρικές εκλογές, ο κύριος Κυπριανού είπε ότι αυτές αποτελούν εργαλεία μέτρησης της κοινής γνώμης αλλά το ΑΚΕΛ δεν θα αποφασίσει έχοντάς αυτές ως βάση.