ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Απήγαγε βρέφος και το μεγάλωνε για 23 χρόνια!

Δημοσίευση 31 Ιουλίου 2012, 12:37 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
ΗΠΑ: Απήγαγε βρέφος και το μεγάλωνε για 23 χρόνια!
Facebook Twitter Whatsapp
Σε κάθειρξη 12 χρόνων καταδικάστηκε μια 50χρονη γυναίκα που απήγαγε ένα κοριτσάκι τριών εβδομάδων από νοσοκομείο της Νέας Υόρκης το 1987 και το μεγάλωσε σαν δικό της παιδί.
Σε κάθειρξη 12 χρόνων καταδικάστηκε μια 50χρονη γυναίκα που απήγαγε ένα κοριτσάκι τριών εβδομάδων από νοσοκομείο της Νέας Υόρκης το 1987 και το μεγάλωσε σαν δικό της παιδί. Ο δικαστής Κέβιν Κάστελ ανακοινώνοντας την ποινή τόνισε πως οι γονείς του βρέφους έζησαν όλα αυτά τα χρόνια «έναν πραγματικό εφιάλτη».

Η 50χρονη Πέταγουέι εξέφρασε την βαθιά της λύπη στους πραγματικούς γονείς.

Η μικρή Καρλίνα Ρενέ είχε μεταφερθεί από τους γονείς της στο νοσοκομείο επειδή παρουσίαζε υψηλό πυρετό. Νωρίς την επόμενη ημέρα το προσωπικό του νοσοκομείου ανακάλυψε ότι είχε χαθεί. Παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας, το κοριτσάκι δεν βρέθηκε ποτέ.

Οι βιολογικοί γονείς, που σήμερα έχουν πάρει διαζύγιο, διηγήθηκαν στο δικαστήριο τις τρομακτικές στιγμές που έζησαν όταν εξαφανίστηκε η κόρη τους πριν από 23 χρόνια και τη λύπη τους όλο το διάστημα μέχρι που την ξαναβρήκαν την περασμένη χρονιά. Ακόμα και σήμερα οι σχέσεις τους με το παιδί τους είναι προβληματικές, τόνισαν.

Η πραγματική μητέρα του κοριτσιού, Τζόι Γουάιτ δήλωσε: «η καρδιά μου έγινε ένα εκατομμύριο κομμάτια» και ο πατέρας της Καρλ Τάισον τόνισε πως θα άξιζε στην Πέταγουέι ποινή κάθειρξης 23 χρόνων, «όσα και τα χρόνια που του στέρησε την κόρη του».