ΔΙΕΘΝΗ

Νεκροί σύροι στρατιώτες σε επίθεση των ανταρτών

Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου 2012, 14:44 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Νεκροί σύροι στρατιώτες σε επίθεση των ανταρτών
Facebook Twitter Whatsapp
Δεκαοχτώ σύροι στρατιώτες σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίσθηκαν σήμερα σε επίθεση ανταρτών με παγιδευμένο αυτοκίνητο εναντίον στρατιωτικής θέσης στην επαρχία Ιντλίμπ της βορειοδυτικής Συρίας, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.  
Δεκαοχτώ σύροι στρατιώτες σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίσθηκαν σήμερα σε επίθεση ανταρτών με παγιδευμένο αυτοκίνητο εναντίον στρατιωτικής θέσης στην επαρχία Ιντλίμπ της βορειοδυτικής Συρίας, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.   «Οι αντάρτες πραγματοποίησαν επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο εναντίον θέσης του στρατού κοντά στην πόλη Σαρακέμπ. Στη συνέχεια επετέθησαν με αυτόματα όπλα εναντίον του ίδιου σημείου στο οποίο βρίσκονταν 70 με 100 στρατιώτες», τόνισε ο επικεφαλής του Συριακού Παρατηρητηρίου των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Ραμπί Αμπντέλ Ραχμάν, χωρίς να είναι σε θέση να διευκρινίσει εάν πρόκειται για επίθεση αυτοκτονίας.  

«Η θέση αυτή του στρατού καταστράφηκε ολοσχερώς. Δυο ακόμα θέσεις του στρατού περικυκλώθηκαν από αντάρτες κοντά στην Σαρακέμπ», πρόσθεσε ο Ραμπί Αμπντέλ Ραχμάν.  

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, «σφοδρές μάχες συνεχίζονται από το πρωί στην περιοχή αυτή».