ΔΙΕΘΝΗ

Νέο περιοδικό δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον

Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου 2012, 16:10 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Νέο περιοδικό δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον
Facebook Twitter Whatsapp
Συνεχίζεται ο «πονοκέφαλος» στο Μπάκιγχαμ και στο πριγκιπικό ζεύγος Γουίλιαμ και Κέιτ, αφού μόλις μία εβδομάδα από τη δημοσίευση γυμνόστηθων φωτογραφιών της δούκισσας του Κέμπριτζ από το γαλλικό περιοδικό Closer, ένα άλλο περιοδικό δημοσίευσε τις αποκαλυπτικές της εικόνες!
Συνεχίζεται ο «πονοκέφαλος» στο Μπάκιγχαμ και στο πριγκιπικό ζεύγος Γουίλιαμ και Κέιτ, αφού μόλις μία εβδομάδα από τη δημοσίευση γυμνόστηθων φωτογραφιών της δούκισσας του Κέμπριτζ από το γαλλικό περιοδικό Closer, ένα άλλο περιοδικό δημοσίευσε τις αποκαλυπτικές της εικόνες! Πρόκειται για ένα περιοδικό της Σουηδίας, το Se och Hor, το οποίο αφιερώνει τρεις σελίδες στις φωτογραφίες και υπογραμμίζει ότι έχει την αποκλειστικότητα για τη χώρα.

Παράλληλα, το Se og Hoer, ένα λαϊκό περιοδικό της Δανίας, ανακοίνωσε σήμερα ότι πρόκειται να δημοσιεύσει στο αυριανό τεύχος του τις γυμνόστηθες φωτογραφίες. «Σε αποκλειστικότητα για τη Δανία, το Se og Hoer, κατάφερε να αποκτήσει τις φωτογραφίες της δούκισσας του Κέμπριτζ Κέιτ», αναφέρει το περιοδικό στην ιστοσελίδα του.

Στο αυριανό τεύχος του το περιοδικό θα αφιερώσει 16 σελίδες στις φωτογραφίες αυτές, τις οποίες πάντως δεν πρόκειται να αναρτήσει στην ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν όταν το πριγκιπικό ζεύγος περνούσε τις διακοπές του στη νότια Γαλλία.