ΔΙΕΘΝΗ

Συλλυπητήρια Σουλτς για το δυστύχημα στη Γαλλία

Δημοσίευση 13 Ιουλίου 2013, 13:37 / Ανανεώθηκε 13 Ιουλίου 2013, 13:37
Συλλυπητήρια Σουλτς για το δυστύχημα στη Γαλλία
Facebook Twitter Whatsapp

Τα συλλυπητήριά του στα θύματα του χθεσινού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στο Μπρετινί-συρ-Ορζ, κοντά στο Παρίσι, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους έξι άνθρωποι εξέφρασε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς. 

Τα συλλυπητήριά του στα θύματα του χθεσινού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στο Μπρετινί-συρ-Ορζ, κοντά στο Παρίσι, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους έξι άνθρωποι εξέφρασε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς

«Προς μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα το νέο του δυστυχήματος στο Μπρετινί-συρ-Ορζ», έγραφε στο μήνυμά του ο Σουλτς, προσθέτοντας «εξ ονόματος του Ευρωκοινοβουλίου απευθύνω τα πλέον ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων αυτής της τραγωδίας κι εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες».

«Την παραμονή της εθνικής σας εορτής, οι σκέψεις μου στρέφονται προς όλους τους Γάλλους πολίτες στις δύσκολες τούτες κι επώδυνες στιγμές», προσέθεσε.

Και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο απέστειλε με τη σειρά του μήνυμα συμπαράστασης στον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ χθες βράδυ, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του και τις «περίλυπες σκέψεις του» για την καταστροφή.