ΔΙΕΘΝΗ

Αρχίζουν και πάλι οι έρευνες για τον εντοπισμό της Madeleine

Δημοσίευση 25 Αυγούστου 2013, 20:01 / Ανανεώθηκε 25 Αυγούστου 2013, 20:53
Αρχίζουν και πάλι οι έρευνες για τον εντοπισμό της Madeleine
Facebook Twitter Whatsapp

Ξαναρχίζουν, ύστερα από έξι χρόνια, οι έρευνες για τη μυστηριώδη εξαφάνιση της μικρής Madeleine McCann στο Αλγκάβρε της Πορτογαλίας. 

Ξαναρχίζουν, ύστερα από έξι χρόνια, οι έρευνες για τη μυστηριώδη εξαφάνιση της μικρής Madeleine McCann στο Αλγκάβρε της Πορτογαλίας

Η αστυνομία της Πορτογαλίας έχει συστήσει μια ομάδα ντετέκτιβ η οποία θα βοηθήσει την Σκότλαντ Γιαρντ στις έρευνες που θα αρχίσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail κανένας από τους αστυνομικούς που συμμετείχε μέχρι σήμερα στις έρευνες δεν θα χρησιμοποιηθεί στη νέα ομάδα. Στο στόχαστρο θα μπουν περισσότερα από 30 άτομα τα οποία μπορεί να είναι ύποπτα αλλά και ένας 73χρονος οδηγός ταξί που έχει ισχυριστεί πως το επόμενο βράδυ από την εξαφάνιση του 4χρονου τότε κοριτσιού, είδε ένα κορίτσι που της έμοιαζε.

Ο Cabbie Antonio Castela είπε συγκεκριμένα ότι είχε πάρει μια κούρσα με τρεις άνδρες, μια γυναίκα και ένα παιδί και τους πήγε σε ένα ξενοδοχείο. Πάντως αν και οι Βρετανοί αστυνομικοί θέλουν να είναι παρόντες στις ανακρίσεις, οι Πορτογάλοι τους ξεκαθάρισαν ότι αν τους επιτραπεί αυτό, θα είναι μαζί τους και εκπρόσωποι της εισαγγελίας.