ΔΙΕΘΝΗ

Τρεις εμπρησμοί μέσα σε μια νύχτα

Δημοσίευση 10 Μαρτίου 2014, 11:41 / Ανανεώθηκε 10 Μαρτίου 2014, 11:41
Τρεις εμπρησμοί μέσα σε μια νύχτα
Facebook Twitter Whatsapp

Εμπρησμός αυτοκινήτου που ανήκει σε προπονητή αλόγων σημειώθηκε στον Άγιο Δομέτιο στην Κύπρο.

Εμπρησμός αυτοκινήτου που ανήκει σε προπονητή αλόγων σημειώθηκε στον Άγιο Δομέτιο στην Κύπρο.

Το αυτοκίνητο αξίας €40.000, ιδιοκτησίας βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς απέναντι από τον ιππόδρομο. Με βάση τις εξετάσεις η φωτιά τέθηκε στο καπό του οχήματος. Δεν υπάρχουν, μέχρι στιγμής, λεπτομέρειες για το ύψος των ζημιών.

Απόπειρα εμπρησμού αυτοκινήτου, που ανήκει σε 47χρονη Κινέζα, μόνιμη κάτοικο Κύπρου, σημειώθηκε το πρωί στην Παλλουριώτισσα.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας, άγνωστοι έσπασαν το παρμπρίζ, προκάλεσαν ζημιές στον μπροστινό προφυλακτήρα του αυτοκινήτου, ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο στην οδό Τζον Κένεντι. Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι το καπό περιλούστηκε με εύφλεκτη ύλη, ενώ στο έδαφος εντοπίστηκε καμένο χαρτί, το οποίο πιθανώς να αποτελούσε εμπρηστική λωρίδα.Οι ζημιές στο αυτοκίνητο ανέρχονται γύρω στα €600. 

Ελαφριές ζημιές στο πάγκο πρακτορείου στοιχημάτων στο Λιοπέτρι προκάλεσε φωτιά που τέθηκε κακόβουλα τα ξημερώματα από αγνώστους.

Τη φωτιά κατάφερε να σβήσει ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου.

Ο δράστης ή οι δράστες αφού έσπασαν τον υαλοπίνακα εξωτερικής πόρτας, με τη χρήση εύφλεκτης ύλης έθεσαν φωτιά στο εσωτερικό του πρακτορείου.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν ελαφριές ζημιές στον πάγκο του πρακτορείου, η αξία των οποίων δεν έχει ακόμα υπολογιστεί.

 

Πηγή: 24h.com.cy