ΔΙΕΘΝΗ

Σερβία: Συλλογή βοήθειας για τα ζώα από τις πληγείσες από πλημμύρες περιοχές

Δημοσίευση 21 Μαΐου 2014, 22:01 / Ανανεώθηκε 21 Μαΐου 2014, 16:44
Σερβία:  Συλλογή βοήθειας για τα ζώα από τις πληγείσες από πλημμύρες περιοχές
Facebook Twitter Whatsapp

Βοήθεια για τα ζώα από τις πληγείσες από πλημμύρες περιοχές της Σερβίας συλλέγουν οργανώσεις για την προστασία των ζώων στο Βελιγράδι.

Βοήθεια για τα ζώα από τις πληγείσες από πλημμύρες περιοχές της Σερβίας συλλέγουν οργανώσεις για την προστασία των ζώων στο Βελιγράδι.

Τα σωστικά συνεργεία έχουν απομακρύνει από τις περιοχές που πλημμύρισαν, μαζί με τους κατοίκους και πολλά ζώα.

Στο θέατρο Bitef της σερβικής πρωτεύουσας, κάθε Τρίτη, όποιος επιθυμεί μπορεί να παρακολουθήσει μια παράσταση μαζί με το κατοικίδιό του. Ωστόσο, εξαιτίας της κατάστασης στη χώρα, σήμερα δεν θα ανέβει καμιά παράσταση, αλλά αντίθετα μπορούν οι πολίτες να προσέρχονται και να προσφέρουν κολάρα, λουράκια, αντιπαρασιτικά φάρμακα και αντιβιωτικά για τους τετράποδους φίλους μας.

Εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί, μια κτηνιατρική κλινική στο Βελιγράδι λειτουργεί επί 24ωρου βάσεως προκειμένου να παράσχει βοήθεια στα ζώα που προέρχονται από περιοχές που επλήγησαν από πλημμύρες.

Στην κλινική αυτή, αλλά και σε άλλες ανά το Βελιγράδι, που εντάχθηκαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, γίνεται καταγραφή όλων των ζώων που έχουν σωθεί από τις πλημμύρες στο Ομπρένοβατς.