ΔΙΕΘΝΗ

Κλιφ Ρίτσαρντ: Απαντά στην αστυνομία για τη σεξουαλική κακοποίηση του ανηλίκου

Δημοσίευση 24 Αυγούστου 2014, 21:02 / Ανανεώθηκε 24 Αυγούστου 2014, 16:50
Κλιφ Ρίτσαρντ: Απαντά στην αστυνομία για τη σεξουαλική κακοποίηση του ανηλίκου
Facebook Twitter Whatsapp

Ο βρετανός τραγουδιστής Κλιφ Ρίτσαρντ απάντησε σε ερωτήσεις της αστυνομίας, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπός του, μετά την έρευνα που άρχισαν οι αρχές σχετικά με κατηγορίες σεξουαλικής φύσης που ανάγονται στη δεκαετία του 1980 και αφορούν ένα ανήλικο αγόρι.

Ο βρετανός τραγουδιστής Κλιφ Ρίτσαρντ απάντησε σε ερωτήσεις της αστυνομίας, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπός του, μετά την έρευνα που άρχισαν οι αρχές σχετικά με κατηγορίες σεξουαλικής φύσης που ανάγονται στη δεκαετία του 1980 και αφορούν ένα ανήλικο αγόρι.

Ο Ρίτσαρντ, 73 ετών, η κατοικία του οποίου ερευνήθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα από την αστυνομία σε σχέση με την κατηγορία, έχει αρνηθεί πως έχει διαπράξει οποιοδήποτε αδίκημα.

"Ο Κλιφ Ρίτσαρντ συναντήθηκε με τη θέλησή του και δέχθηκε ερωτήσεις από μέλη της Αστυνομίας του Νότιου Γιορκσάιρ. Δεν συνελήφθη ούτε απαγγέλθηκαν σε βάρος του κατηγορίες", δήλωσε εκπρόσωπος του τραγουδιστή.

"Συνεργάσθηκε πλήρως με τους αστυνομικούς και απάντησε στις ερωτήσεις που του τέθηκαν. Εκτός από το να επαναλάβει ότι η κατηγορία αυτή είναι εντελώς ψευδής και ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται πλήρως με την αστυνομία, δεν θα άρμοζε στον σερ Κλιφ να πει αυτή τη στιγμή οτιδήποτε περαιτέρω".

Η Αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ επιβεβαίωσε πως μίλησε στον 73χρονο Ρίτσαρντ "σχετικά με μια κατηγορία σεξουαλικής φύσης που ανάγεται στο 1985".

Ο τραγουδιστής έφθασε στο κτίριο της αστυνομίας έπειτα από συνεννόηση, απάντησε σε ερωτήσεις αλλά δεν συνελήφθη, αναφέρει η αστυνομία σε δήλωση που εξέδωσε.