ΔΙΕΘΝΗ

Κύπρος: Ο πατριός επιτέθηκε σεξουαλικά σε 14χρονη

Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου 2014, 23:01 / Ανανεώθηκε 4 Νοεμβρίου 2014, 15:32
Κύπρος: Ο πατριός επιτέθηκε σεξουαλικά σε 14χρονη
Facebook Twitter Whatsapp

Προφυλάκιση δύο ημερών αποφάσισε το επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού για 36χρονο ύποπτος από την Νιγηρία, ο οποίος συνελήφθη για άσεμνες ενέργειες σε βαρος 14χρονης.

Προφυλάκιση δύο ημερών αποφάσισε το επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού για 36χρονο ύποπτος από την Νιγηρία, ο οποίος συνελήφθη για άσεμνες ενέργειες σε βαρος 14χρονης.

Σύμφωνα με το kathimerini.com.cu πραγματοποιούνται οι ενδεδειγμένες ενέργειες από την Αστυνομία, σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας και την Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του παιδιού για απομάκρυνση του υπόπτου από το περιβάλλον της ανήλικης.

Ο 36χρονος είναι πατριός της 14χρονης αφού είναι νυμφευμένος με την ευρωπαία μητέρα του κοριτσιού. Η διαδικασία στο Δικαστήριο έγινε «κεκλεισμένων των θυρών» για λόγους προστασίας της ανήλικης. 

Σύμφωνα με τα γεγονότα το πρωί της Δευτέρας ο πατριός της ανήλικης βρέθηκε στο δωμάτιό της κι άρχισε να προβαίνει σε άσεμνες ενέργειες, Η 14χρονη άρχισε να καλεί σε βοήθεια, αναγκάζοντας τον 36χρονο να απομακρυνθεί. Αργότερα η μαθήτρια έσπευσε να ενημερώσει την σύμβουλο στο σχολείο της κι εκείνη με την σειρά της την μητέρα της ανήλικης, για να δοθεί η συνέχεια με την καταγγελία τους στην Αστυνομία.