ΔΙΕΘΝΗ

Φρίκη: Δεκάχρονος τζιχαντιστής εκτελεί με περίστροφο 19χρονο Ισραηλινό

Δημοσίευση 10 Μαρτίου 2015, 23:14 / Ανανεώθηκε 10 Μαρτίου 2015, 23:14
Φρίκη: Δεκάχρονος τζιχαντιστής εκτελεί με περίστροφο 19χρονο Ισραηλινό
Facebook Twitter Whatsapp

Σοκ προκαλεί το βίντεο που έδωσε το Ισλαμικό Κράτος με την εκτέλεση ενός άραβα ισραηλινού από ένα παιδί!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σοκ προκαλεί το βίντεο που έδωσε το Ισλαμικό Κράτος με την εκτέλεση ενός άραβα ισραηλινού από ένα παιδί!

Στο βίντεο εικονίζεται ο Μουχάμαντ Σαΐντ Ισμαήλ Μουσάλαμ, ντυμένος με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί στολή των αιχμαλώτων του ΙΚ. Ο Μουσάλαμ αφηγείται ότι στρατολογήθηκε και εκπαιδεύτηκε από τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες και ότι ο πατέρας του και ο μεγαλύτερος αδελφός του τον ενθάρρυναν.

Στη συνέχεια ο Μουσάλαμ μεταφέρεται έξω από το δωμάτιο όπου τον κρατούσαν, σε ένα χωράφι και εκτελείται από ένα παιδί. Ένας μεγαλύτερος σε ηλικία τζιχαντιστής, που μιλά γαλλικά, λέει ότι το παιδί -10 ετών-, που φορά στολή παραλλαγής, είναι ένα από «τα λιονταράκια του χαλιφάτου».

Αξιωματούχοι των ισραηλινών υπηρεσιών ασφαλείας είπαν ότι είναι ενήμεροι για το βίντεο, που αναρτήθηκε σε λογαριασμούς του Twitter που χρησιμοποιούν οι υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους, αλλά δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσουν την αυθεντικότητά του.

Ο γαλλόφωνος τζιχαντιστής δείχνει στο βίντεο το ισραηλινό διαβατήριο του θύματος και στη συνέχεια απειλεί τους Ισραηλινούς και λέει ότι το ΙΚ θα κατακτήσει την Ιερουσαλήμ.

Στο βίντεο υπάρχει και ένας κατάλογος με ονόματα και φωτογραφίες ανδρών που χαρακτηρίζονται «πράκτορες του Ισραήλ».

Τον Φεβρουάριο, ο πατέρας του Μουσάλαμ είχε διαψεύσει ότι ο γιος του εργαζόταν για λογαριασμό της Μοσάντ. Είχε προηγηθεί ένα δημοσίευμα στην Νταμπίκ, την αγγλόφωνη εφημερίδα του ΙΚ, όπου ένας 19χρονος δήλωνε ότι στάλθηκε στη Συρία από τις ισραηλινές υπηρεσίες πληροφοριών.