ΔΙΕΘΝΗ

Το Κρεμλίνο ζητά εξηγήσεις από το Fox News για τον δημοσιογράφο που αποκάλεσε τον Πούτιν δολοφόνο

Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου 2017, 18:04 / Ανανεώθηκε 6 Φεβρουαρίου 2017, 18:48
Το Κρεμλίνο ζητά εξηγήσεις από το Fox News για τον δημοσιογράφο που αποκάλεσε τον Πούτιν δολοφόνο
Facebook Twitter Whatsapp

Την έντονη αντίδραση του Κρεμλίνου προκάλεσε το σχόλιο δημοσιογράφου του Fox News κατά την διάρκεια συνέντευξης του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Την έντονη αντίδραση του Κρεμλίνου προκάλεσε το σχόλιο δημοσιογράφου του Fox News κατά την διάρκεια συνέντευξης του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.

Κάνοντας λόγο για απαράδεκτα σχόλια κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν, το Κρεμλίνο ζήτησε από το ειδησεογραφικό δίκτυο να απολογηθεί για το σχόλιο του δημοσιογράφου Μπιλ Ο' Ράιλι ο οποίος χαρακτήρισε τον Ρώσο πρόεδρο «δολοφόνο».

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ: «Θεωρούμε ότι τέτοιες εκφράσεις από το Fox TV είναι απαράδεκτες και προσβλητικές και, ειλικρινά, θα προτιμούσαμε να λάβουμε μία απολογία από μία τόσο σεβαστή τηλεοπτική εταιρεία».

Υπενθυμίζεται ότι κατά την διάρκεια συνέντευξης, όταν ο Ντόναλντ Τραμπ ρωτήθηκε για το αν σέβεται τον Πούτιν, ο Αμερικανός Πρόεδρος αποκρίθηκε θετικά, με αποτέλεσμα ο δημοσιογράφος να σχολιάσει «Γιατί; Είναι δολοφόνος» με τον Αμερικανό πρόεδρο να του απάντα: «Υπάρχουν πολλοί δολοφόνοι. Έχουμε πολλούς δολοφόνους. Τι, νομίζεις ότι η χώρα μας είναι τόσο αθώα;».