ΔΙΕΘΝΗ

Σάλος στο Ελ Σαλβαδόρ για το θάνατο «διάσημου» ιπποπόταμου - Απίστευτη βαναυσότητα!

Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου 2017, 13:17 / Ανανεώθηκε 28 Φεβρουαρίου 2017, 13:17
Facebook Twitter Whatsapp

Οργή και θλίψη έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ένας ιπποπόταμος, χτυπήθηκε από κάποιους επιτήδειους με απίστευτη βαναυσότητα και τελικά υπέκυψε στα τραύματα του και κατέληξε την Κυριακή σε ζωολογικό κήπο, στο Ελ Σαλβαδόρ.

Οργή και θλίψη έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ένας ιπποπόταμος, χτυπήθηκε από κάποιους επιτήδειους με απίστευτη βαναυσότητα και τελικά υπέκυψε στα τραύματα του και κατέληξε την Κυριακή σε ζωολογικό κήπο, στο Ελ Σαλβαδόρ.

Ο Gustavito, όπως ονομαζόταν ο άτυχος και αξιαγάπητος ιπποπόταμος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γουατεμάλα, αλλά μεταφέρθηκε στο Ελ Σαλβαδόρ πριν από 13 χρόνια.

Οι κάτοικοι του Ελ Σαλβαδόρ εξέφρασαν τη λύπη τους και τη στεναχώρια τους μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αλλά και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ενώ κάποιοι από αυτούς άφησαν μερικά λουλούδια στην πύλη του ζωολογικού κήπου, ως ένδειξη συμπαράστασης και συμπόνιας στο αδικοχαμένο ζώο.

Ο διευθυντής του ζωολογικού κήπου, Vladan Henriquez, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι ο ιπποπόταμος ήταν χτυπημένος πολύ άσχημα, καθώς το σώμα του ήταν γεμάτο με μώλωπες και πληγές που προερχόντουσαν, όπως όλα δείχνουν από επίθεση με μεταλλικές ράβδους, μαχαίρια και πέτρες.