ΔΙΕΘΝΗ

Τον Τζαλίλοφ δείχνει ως δράστη της Αγίας Πετρούπολης η εξέταση DNA

Δημοσίευση 5 Απριλίου 2017, 19:14 / Ανανεώθηκε 5 Απριλίου 2017, 19:29
Τον Τζαλίλοφ δείχνει ως δράστη της Αγίας Πετρούπολης η εξέταση DNA
Facebook Twitter Whatsapp
Ταυτοποιήθηκε ο φερόμενος δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης, που πραγματοποιήθηκε στις 3 Απριλίου, όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος τύπου της Ανακριτικής Επιτροπής της Ρωσικής Ομοσπονδίας Σβετλάνα Πετρένκο.

Ταυτοποιήθηκε ο φερόμενος δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης, που πραγματοποιήθηκε στις 3 Απριλίου, όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος τύπου της Ανακριτικής Επιτροπής της Ρωσίας, Σβετλάνα Πετρένκο.

Σύμφωνα με την ίδια, πολύ σύντομα, παρουσία των γονέων του, οι οποίοι ήδη έχουν ανακριθεί, θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία της αναγνώρισης. Προσέθεσε επίσης ότι «η ανάκριση ερευνά λεπτομερώς τις επαφές και τον κύκλο των γνωριμιών που είχε ο Τζαλίλοφ, με σκοπό να συγκεντρώσει τις πληροφορίες εκείνες που είναι σημαντικές για την έρευνα».

Η ίδια είπε ότι ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, που βρέθηκε στην στάση του μετρό Πλόσαντ Βαστάνια, έχει σταλεί σε πυροτεχνουργούς της αστυνομίας για να προσδιορίσουν τα υλικά, την ισχύ και τον τύπο του εκρηκτικού μηχανισμού.