ΔΙΕΘΝΗ

Σοκ: 13χρονος αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος σε ζωντανή μετάδοση στο Instagram

Δημοσίευση 13 Απριλίου 2017, 16:32 / Ανανεώθηκε 13 Απριλίου 2017, 18:14
Facebook Twitter Whatsapp

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός 13χρονου αγοριού, όταν το όπλο που περιεργαζόταν εκπυρσοκρότησε, σε live σύνδεση στο Instagram.

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός 13χρονου αγοριού, όταν το όπλο που περιεργαζόταν εκπυρσοκρότησε, σε live σύνδεση στο Instagram.

Ο 13χρονος Malachi Hemphill από την Τζόρτζια των ΗΠΑ, βρισκόταν μπροστά από την οθόνη του κινητού του, στο δωμάτιό του και έκανε live streaming videos μέσω του Instagram κρατώντας στα χέρια του ένα όπλο.

Η μητέρα του αγοριού βρισκόταν στον κάτω όροφο όταν ξαφνικά άκουσε έναν πυροβολισμό. Ο νεαρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Gracy Memorial Hospital της Ατλάντα αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά.

«Άκουσα ένα δυνατό θόρυβο. Δεν μπορούσα να καταλάβω αν ήταν πυροβολισμός ή κάτι άλλο. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά» είπε η κ. Στίβενς.

Στη συνέχεια έτρεξε με την κόρη της στο δωμάτιο του μικρού αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη. «Κλωτσήσαμε την πόρτα. Τον βρήκαμε ξαπλωμένο στο πάτωμα μέσα σε μία λίμνη αίματος. Η κόρη μου, μου φώναξε: "Mαμά απενεργοποίησε το κινητό του". Όταν πήγα να κλείσω το κινητό είδα ότι μετέδιδε ζωντανά στο Instagram», είπε και πρόσθεσε:

«Συγκεντρώθηκαν περίπου 40 με 50 παιδιά έξω από το σπίτι. Υποθέτω ότι ήταν τα παιδιά που παρακολουθούσαν τη ζωντανή μετάδοση και μένουν εδώ κοντά στην περιοχή. Ο πόνος δεν θα φύγει ποτέ. Η εικόνα του να κείτεται στο πάτωμα δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό μου».

Η μητέρα του άτυχου νεαρού δεν γνωρίζει από πού βρήκε ο γιος της το όπλο, ενώ η αστυνομία κάνει έρευνες.

Σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας του, πριν την τραγωδία ο έφηβος περιεργαζόταν το όπλο ενώ το αιματηρό περιστατικό παρακολούθησαν σε ζωντανή μετάδοση οι φίλοι του τρομαγμένοι. Ενώ τόνισε πως πιστεύει ότι ήταν ένα ατύχημα και όχι αυτοκτονία.

Ο πατριός του άτυχου αγοριού δήλωσε: «Αυτό το τραγικό περιστατικό μπορεί να συμβεί και στους καλύτερους γονείς, μπορεί να συμβεί και στους καλύτερους ανθρώπους.»