ΔΙΕΘΝΗ

Άλλο ένα περιστατικό με την United Airlines - Έδιωξε από πτήση νεόνυμφο ζευγάρι

Δημοσίευση 18 Απριλίου 2017, 09:02 / Ανανεώθηκε 18 Απριλίου 2017, 15:51
Facebook Twitter Whatsapp

Ένα νεόνυμφο ζευγάρι έπεσε αυτή τη φορά θύμα της αεροπορικής εταιρείας United Airlines, μια εβδομάδα μετά τη βίαιη απομάκρυνση ενός επιβάτη γιατρού από υπεράριθμη πτήση της. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Mια εβδομάδα μετά τη βίαιη απομάκρυνση ενός επιβάτη γιατρού από υπεράριθμη πτήση της United Airlines, ένα νεόνυμφο ζευγάρι έπεσε αυτή τη φορά θύμα της αεροπορικής εταιρείας.

Η εταιρεία το απόγευμα του Σαββάτου έδιωξε από την πτήση 1737 μια νύφη και έναν γαμπρό που κατευθύνονταν από το Χιούστον στην Κόστα Ρίκα για τον γάμο τους σύμφωνα με το CBS το οποίο επικαλείται το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο KHOU-TV.

Ο Michael Hohl και η αρραβωνιαστικιά του Amber Maxwell επιβιβάστηκαν τελευταίοι στο αεροπλάνο και μη θέλοντας να ξυπνήσουν τον επιβάτη που κοιμόταν στις θέσεις τους έκατσαν σε δύο άλλες θέσεις, τρεις γραμμές πιο μπροστά, μιας και το αεροπλάνο είχε αρκετές θέσεις άδειες.

«Δεν το θεωρήσαμε σημαντικό καθώς δεν ήταν ότι μετακινηθήκαμε σε θέσεις της πρώτης κατηγορίας» δήλωσε ο γαμπρός οι ιθύνοντες όμως του προσωπικού ασφαλείας φαίνεται πως είχαν άλλη άποψη.

Αρχικά οι αεροσυνοδοί τους ζήτησαν να πάνε πίσω στις θέσεις τους, κάτι που έκαναν, ενώ στη συνέχεια, το προσωπικό ασφαλείας τους ανάγκασε να κατέβουν από το αεροπλάνο. Τους είπαν ότι αποτελούν πρόβλημα για την ασφαλή διεξαγωγή της πτήσης αλλά και για την ασφάλεια των υπόλοιπων επιβατών.


Σημειώνεται ότι το άτυχο ζευγάρι επέβαινε σε ένα Boeing 737-800 και η θέση που έκατσαν ήταν ανώτερης κατηγορίας, κάτι το οποίο οι ίδιοι δεν γνώριζαν, γεγονός όμως που σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί τη στάση της εταιρίας και την «εκδίωξή τους». 

Από την πλευρά της η εταιρεία, δεν ζήτησε συγγνώμη από το ζευγάρι που αναγκάστηκε να περάσει τη νύχτα στο Χιούστον και να χάσει το γαμήλιο πάρτι του, ισχυριζόμενη ότι το ζευγάρι προσπάθησε να καθίσει επανειλημμένα σε αναβαθμισμένες θέσεις, παρακούοντας τις οδηγίες του πληρώματος.

«Είμαστε απογοητευμένοι κάθε φορά που ένας πελάτης έχει μια εμπειρία που δεν συνάδει με τις προσδοκίες του. Αυτοί οι επιβάτες επιχείρησαν επανειλημμένα να καθίσουν σε ακριβότερες θέσεις, τις οποίες δεν πλήρωσαν και δεν ακολουθούσαν τις οδηγίες του πληρώματος να επιστρέψουν στις θέσεις τους. Είμαστε σε επαφή μαζί τους και θα τους κλείσουμε νέα εισιτήρια σε άλλες πτήσεις», ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία το Σάββατο.

Παρ΄όλο που δεν έχει γίνει ξεκάθαρο αν το λάθος ήταν της εταιρείας ή απλά το το ζευγάρι παραφέρθηκε, η Άμπερ και ο Μάικλ έκλεισαν νέα εισιτήρια για να πετάξουν για Κόστα Ρίκα αλλά όχι με τη United Airlines. Ο γάμος εν τέλει θα γίνει κανονικά την Πέμπτη.