ΔΙΕΘΝΗ

Λευκός Οίκος: Οι ακροάσεις στο Κογκρέσο αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει συμπαιγνία Τραμπ-Ρωσίας

Δημοσίευση 23 Μαΐου 2017, 23:46 / Ανανεώθηκε 23 Μαΐου 2017, 23:46
Λευκός Οίκος: Οι ακροάσεις στο Κογκρέσο αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει συμπαιγνία Τραμπ-Ρωσίας
Facebook Twitter Whatsapp

Οι σημερινές ακροάσεις στην Γερουσία και στην Βουλή των Αντιπροσώπων έδειξαν ότι δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για συμπαιγνία μεταξύ του επιτελείου της προεκλογικής ομάδας του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και της Ρωσίας και παράλληλα ότι ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος δεν έθεσε ποτέ σε κίνδυνο πηγές μυστικών πληροφοριών, δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

Οι σημερινές ακροάσεις στην Γερουσία και στην Βουλή των Αντιπροσώπων έδειξαν ότι δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για συμπαιγνία μεταξύ του επιτελείου της προεκλογικής ομάδας του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και της Ρωσίας και παράλληλα ότι ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος δεν έθεσε ποτέ σε κίνδυνο πηγές μυστικών πληροφοριών, δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

«Οι ακροάσεις που έγιναν σήμερα το πρωί επιβεβαίωσαν όσα ισχυριζόμασταν από την αρχή: Ότι μετά από ένα χρόνο έρευνας, δεν έχουν βρεθεί ακόμη στοιχεία που να αποδεικνύουν μια πιθανή συμπαιγνία Ρωσίας-Τραμπ», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας, υπό τον όρο να μην κατονομαστεί.

Όπως πρόσθεσε ο αξιωματούχος, οι καταθέσεις έδειξαν επίσης ότι ο Τραμπ «δεν έθεσε ποτέ σε κίνδυνο πηγές μυστικών πληροφοριών».