ΔΙΕΘΝΗ

Το Μάντσεστερ τραγουδά για τους νεκρούς του - Συγκίνηση για τα 22 θύματα της επίθεσης

Δημοσίευση 25 Μαΐου 2017, 15:51 / Ανανεώθηκε 25 Μαΐου 2017, 15:09
Facebook Twitter Whatsapp

Στο πένθος είναι βυθισμένο το Μάντσεστερ έπειτα από το τρομοκρατικό χτύπημα που έμελλε να κόψει απότομα το νήμα της ζωής 22 νέων ανθρώπων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο πένθος είναι βυθισμένο το Μάντσεστερ έπειτα από το τρομοκρατικό χτύπημα που έμελλε να κόψει απότομα το νήμα της ζωής 22 νέων ανθρώπων. Τρεις ημέρες μετά τη νέα επίθεση του ISIS στο Manchester Arena, οι πληγές των οικογενειών όσο και των απλών πολιτών που παρακολουθούν τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα, είναι νωπές.

Οι δρόμοι του Μάντσεστερ από την επόμενη ημέρα του αιματηρού επεισοδίου μέχρι σήμερα είναι γεμάτοι από κόσμο που σπεύδει να αφήσει ένα λουλούδι και ένα κερί στη μνήμη των θυμάτων. Τα παραπάνω, αποτυπώνει και ένα συγκινητικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας στο οποίο εμφανίζονται πολίτες να αποτίουν φόρο τιμής στους 22 νεκρούς της επίθεσης που κλόνισε την Αγγλία.

Στα πλάνα ακούγεται μια γυναίκα από το πλήθος να τραγουδά και μέσα σε λίγα λεπτά δίνει την ώθηση και στους υπόλοιπους να ενώσουν τη φωνή τους με την δική της, ενώ στο τέλος ξεσπούν σε χειροκροτήματα. 

Οι εικόνες που έρχονται από τη βορειοδυτική πόλη της Αγγλίας και ταξιδεύουν σε όσο τον κόσμο, προκαλούν συγκίνηση και στέλνουν το δικό τους μήνυμα.