ΔΙΕΘΝΗ

Απίστευτο βίντεο: Ο οδηγός Πόρσε χάνει τον έλεγχο και... θερίζει θεατές

Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου 2017, 16:20 / Ανανεώθηκε 17 Σεπτεμβρίου 2017, 16:38
Facebook Twitter Whatsapp

Ο οδηγός του οχήματος επιτάχυνε αποχωρώντας από το σόου και έχασε τον έλεγχο

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο από το Μπόιζι του Αϊντάχο, που δείχνει μία Πόρσε να πέφτει πάνω σε πλήθος που παρακολουθούσε ένα σόου αυτοκινήτων. Το αποτέλεσμα είναι να τραυματιστούν έντεκα άνθρωποι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός του οχήματος επιτάχυνε αποχωρώντας από το σόου και έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο πλήθος, που είχε συγκεντρωθεί στο πεζοδρόμιο.

Ασθενοφόρα μετέφεραν τουλάχιστον έξι από αυτούς σε νοσοκομεία και άλλοι δύο μεταφέρθηκαν με ιδιωτικά οχήματα.

«Ο γιος μου κι εγώ ήμασταν οι τελευταίοι που δεν χτύπησε. Υπήρχε μία ομάδα παιδιών ακριβώς μπροστά μας και τα χτύπησε όλα», δήλωσε στο Associated Press ο Τομ Γουίκς, ο οποίος παρακολουθούσε το σόου με τον 12χρονο γιο του και είχε μόλις μετακινηθεί κάποια μέτρα, προτού πέσει η Πόρσε στο πεζοδρόμιο.

Ο αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τις τρομακτικές σκηνές που έζησε λέγοντας ότι είδε το πανάκριβο αυτοκίνητο να πετά έναν νεαρό, ο οποίος προσγειώθηκε ακριβώς μπροστά στον ίδιο και τον γιο του.

«Άκουγες τα ουρλιαχτά. Έβλεπες παπούτσια ανθρώπων να πετάγονται», περιέγραψε ο Τζάστιν Κινγκ. «Οι περισσότεροι που τραυματίστηκαν φαίνονταν να έχουν σπασμένα πόδια. Ο κόσμος έτρεξε γρήγορα να προσφέρει βοήθεια», πρόσθεσε.