ΔΙΕΘΝΗ

Ο πρίγκιπας Χάρι δίπλα στην απαστράπτουσα Μελάνια Τραμπ - Λίγα καθίσματα πιο μακριά και η Μέγκαν Μαρκλ

Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου 2017, 08:22 / Ανανεώθηκε 24 Σεπτεμβρίου 2017, 13:48
Facebook Twitter Whatsapp

Εδώ και αρκετούς μήνες είναι γνωστή η σχέση της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι και αυτή ήταν μία από τις σπάνιες φορές που έδωσαν το παρών στην ίδια δημόσια εκδήλωση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εδώ και αρκετούς μήνες είναι γνωστή η σχέση της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι και αυτή ήταν μία από τις σπάνιες φορές που έδωσαν το παρών στην ίδια δημόσια εκδήλωση.

Η ηθοποιός έδωσε το παρών στην τελετή έναρξης των «Invictus Games» στο Τορόντο, αγώνων για τραυματισμένα μέλη των ενόπλων δυνάμεων.

Βέβαια, οι δυο τους δεν κάθισαν μαζί στην κερκίδα καθώς ο πρίγκιπας Χάρι πήρε θέση στα VIP, δίπλα στην Μελάνια Τραμπ και κοντά στον Τζάστιν Τριντό

Μερικές θέσεις μακριά, ήταν η 36χρονη ηθοποιός, με τον φίλο της Μάρκους Αντερσον.

Μιλώντας στην τελετή έναρξης ο πρίγκιπας- ο οποίος διετέλεσε πιλότος ελικοπτέρου στο Αφγανιστάν- μίλησε για το πώς τον συγκλόνισε μία πτήση προς την πατρίδα του το 2008. 

«Καθώς περίμενα να επιβιβαστώ στο αεροσκάφος, φόρτωσαν το φέρετρο ενός Δανού στρατιώτη. Στην πτήση, είδα τρεις Βρετανούς στρατιώτες σε κώμα, που είχαν χάσει μέλη τους. Αυτό άλλαξε την κατεύθυνση της ζωής μου για πάντα», εξομολογήθηκε.

Η Μέγκαν Μαρκλ

Μελάνια Τραμπ