ΔΙΕΘΝΗ

Φρίκη: Πατριός νάρκωνε και βίαζε 10χρονη!

Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου 2017, 10:51 / Ανανεώθηκε 27 Σεπτεμβρίου 2017, 11:07
Facebook Twitter Whatsapp

Ο ύποπτος για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται φέρεται να ικανοποιούσε τις διεστραμμένες ορέξεις του με τον πιο ανατριχιαστικό τρόπο

Δεν πίστευαν στ’ αφτιά τους οι κυπριακές Αρχές από την καταγγελία συγγενούς κοριτσιού δέκα χρόνων, το οποίο έπεσε κατ’ επανάληψη θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατριό του.

Ο ύποπτος για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες του κυπριακού καναλιού Σίγμα, να ικανοποιούσε τις διεστραμμένες ορέξεις του με τον πιο ανατριχιαστικό τρόπο: Ναρκώνοντας παιδί και μητέρα προέβαινε σε απίστευτης φύσεως σεξουαλική κακοποίηση της μικρής.

Ζητήθηκε επίσημη έκθεση των γεγονότων από την Διευθύντρια Υπηρεσιών Κοινωνικών Ευημερίας, Τούλα Κούλουμου, για διερεύνηση του θέματος. 

Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες του Σίγμα, αποκάλυψε τα γεγονότα σε συγγενικό του πρόσωπο το οποίο ακολούθως ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές. 

Η μητέρα τελεί ήδη υπό σύλληψη με σκοπό τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Ο πατριός της μικρής που καταζητείται, φέρεται να έδωσε αναληθείς πληροφορίες για την ταυτότητα του, με αποτέλεσμα οι αρχές να μη μπορούν, μέχρι στιγμής, να τον εντοπίσουν, ενώ το κοριτσάκι  βρίσκεται τώρα σε προστατευόμενο περιβάλλον .