ΔΙΕΘΝΗ

Έρευνα στα μέιλ του γαμπρού του Ντόναλντ Τραμπ

Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου 2017, 07:19 / Ανανεώθηκε 29 Σεπτεμβρίου 2017, 07:19
Έρευνα στα μέιλ του γαμπρού του Ντόναλντ Τραμπ
Facebook Twitter Whatsapp
Ο γαμπρός και κορυφαίος σύμβουλος του προέδρου, ο Τζάρεντ Κούσνερ, και άλλοι ανώτεροι αξιωματούχοι της αμερικανικής προεδρίας χρησιμοποιούσαν συστηματικά τους ιδιωτικούς τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να χειρίζονται κρατικές υποθέσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Λευκός Οίκος διεξάγει εσωτερική έρευνα για τη χρήση ιδιωτικών λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από πολλούς κορυφαίους συμβούλους του προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, έγραψε την Πέμπτη το διαδικτυακό ειδησεογραφικό περιοδικό Politico.

Επικαλούμενο τέσσερις κυβερνητικούς αξιωματούχους τους οποίους δεν κατονόμασε, το περιοδικό διευκρίνισε ότι η έρευνα άρχισε αυτή την εβδομάδα, αφού το ίδιο αποκάλυψε πως ο γαμπρός και κορυφαίος σύμβουλος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο Τζάρεντ Κούσνερ, και άλλοι ανώτεροι αξιωματούχοι της αμερικανικής προεδρίας χρησιμοποιούσαν συστηματικά τους ιδιωτικούς τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να χειρίζονται κρατικές υποθέσεις.

Μια επιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων ζήτησε τη Δευτέρα από τον Λευκό Οίκο περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση με αφορμή το συγκεκριμένο δημοσίευμα.