ΔΙΕΘΝΗ

Το σχολείο των οργίων: Καθηγήτρια έκανε στοματικό σεξ σε μαθητή της

Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου 2017, 14:37 / Ανανεώθηκε 2 Οκτωβρίου 2017, 14:11
Το σχολείο των οργίων: Καθηγήτρια έκανε στοματικό σεξ σε μαθητή της
Facebook Twitter Whatsapp

Αντιμέτωπη με έξι χρόνια φυλάκισης βρίσκεται η 35χρονη

Αντιμέτωπη με έξι χρόνια φυλάκισης βρίσκεται 35χρονη καθηγήτρια καθώς φέρεται να παρέσυρε στην ακολασία μαθητές της. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα η Ντανιέλ Μάτκο, 35 ετών, δεν παρέδιδε μόνο μαθήματα στο σχολείο που εργαζόταν αλλά και... ιδιαίτερα σε ανήλικα αγόρια. 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η γυναίκα είχε μετατρέψει το σχολείο σε «φωλιά του σεξ»αφού κατά την διάρκεια κενών μεταξύ των μαθημάτων ή μετά το σχολικό πρόγραμμα παρέδιδε... ιδιαίτερα με αντικείμενο το σεξ

Συνελήφθη αφού έφτασαν στην αστυνομία γυμνόστηθες φωτογραφίες, που είχε τραβήξει ένας από τους μαθητές. 

Η Καθηγήτρια φέρεται να έκανε στοματικό σεξ σε τουλάχιστον έναν 15χρονο μαθητή στο Λύκειο East Palo Alto Aspire Phoenix Academy κοντά στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια.  

Οι ίδιες καταγγελίες αναφέρουν ότι άγγιξε σεξουαλικά τον ίδιο 15χρονο και γδύθηκε, αφήνοντας αυτόν και έναν ακόμα συμμαθητή του να αγγίξουν το γυμνό της στήθος. 

Όσα της καταλογίζονται συνέβησαν μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 14 Νοεμβρίου 2015, ενώ εξετάζεται η απόδοση κατηγοριών και για την περίπτωση ενός ακόμα μαθητή. 

Η 35χρονη αρνείται τις κατηγορίες, αλλά δεν μπόρεσε να τεκμηριώσει με στοιχεία τη θέση της. Την 1η Δεκεμβρίου αναμένεται να της αναγγελθεί η ποινή, που πιθανώς θα είναι έξι χρόνια φυλάκιση.