ΔΙΕΘΝΗ

Ατάραχη η Τ. Μέι σε... φάρσα Βρετανού κωμικού που της έδωσε έγγραφο... απόλυσης!

Δημοσίευση 4 Οκτωβρίου 2017, 15:05 / Ανανεώθηκε 4 Οκτωβρίου 2017, 15:44
Facebook Twitter Whatsapp

Χωρίς να αντιδράσει, η Βρετανίδα Πρωθυπουργός τοποθέτησε το χαρτί στο πάτωμα.

Την απόλυσή της... στο χέρι έδωσε ένας Βρετανός κωμικός στην Βρετανίδα Πρωθυπουργό Τερέζα Μέι.

Συγκεκριμένα, ο φαρσέρ, που στο παρελθόν έθεσε στο στόχαστρό του τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον πρώην πρόεδρο της FIFA Ζεπ Μπλάτερ, διέκοψε την ομιλία της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι στο ετήσιο συνέδριο του κόμματός της σήμερα στο Μάντσεστερ.

Ο Βρετανός κωμικός Σάιμον Μπρόντκιν, του οποίου το καλλιτεχνικό όνομα είναι Λι Νέλσον, επέδωσε στη Μέι ένα έγγραφο P45 που δίδεται στους εργαζομένους όταν αποχωρούν από την εργασία τους.

Καθώς ο διαδηλωτής μεταφέρθηκε έξω από την αίθουσα, η Μέι έκανε μια μικρή παύση πριν οι σύνεδροι σηκωθούν όρθιοι και την επευφημήσουν.

Μάλιστα, ο διαδηλωτής-φαρσέρ σχολίασε ότι ο υπουργός Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον – που από πολλούς θεωρείται ότι φιλοδοξεί να γίνει ο ίδιος πρωθυπουργός – του είπε να επιδόσει το έγγραφο P45 στη Μέι.

«Ο Μπόρις μου είπε να της δώσω ένα (έγγραφο) P45», δήλωσε ο διαδηλωτής στο Reuters. «Δεν μου είπε για ποιο λόγο. Ήθελε να το κάνω».
Λίγο αργότερα ο Μπρόντκιν ανέβασε στο twitter το εξής μήνυμα: «Γεια @BorisJohnson, έδωσα στην Τερέζα το P45 της, όπως ζήτησες».