ΔΙΕΘΝΗ

Πανικός στις ΗΠΑ: Κρουαζιερόπλοιο στο έλεος των 12 μποφόρ - Αρκετοί τραυματίες

Δημοσίευση 6 Μαρτίου 2019, 09:00 / Ανανεώθηκε 6 Μαρτίου 2019, 10:32
Facebook Twitter Whatsapp

Η πλοιοκτήτρια εταιρεία δεν έχει διευκρινίσει μέχρι στιγμής τον ακριβή αριθμό των τραυματιών αλλά και την σοβαρότητα των τραυματισμών.

Ισχυροί άνεμοι εντάσεως έως 12 μποφόρ έπληξαν το κρουαζιερόπλοιο Norwegian Escape και είχε ως αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός και να τραυματιστούν πολλοί άνθρωποι.

Το κρουαζερόπλοιο πραγματοποιούσε ταξίδι επτά ημερών και είχε πορεία από την Νέα Υόρκη στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ της Φλόριντα, στις ΗΠΑ.

Όπως είπαν οι αρμόδιοι, το πλοίο βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπο με θυελλώδεις ανέμους (115 μιλίων την ώρα). Οι εικόνες από το εσωτερικό του το δείχνουν να μοιάζει βομβαρδισμένο!

Καρέκλες και τραπέζια πήγαιναν από τη μια πλευρά στην άλλη, άνθρωποι έψαχναν εναγωνίως από κάπου να πιαστούν και να στηριχθούν, καθώς το πλοίο είχε πάρει κλίση 45 μοιρών, είπαν κάποιοι από τους επιβάτες.

Η πλοιοκτήτρια εταιρεία δεν έχει διευκρινίσει μέχρι στιγμής τον ακριβή αριθμό των τραυματιών αλλά και την σοβαρότητα των τραυματισμών.

«Αναφέρθηκαν πολλοί τραυματισμοί. Η υγεία των επιβατών και του πληρώματος, είναι στην άμεση προτεραιότητά μας. Δεν σημειώθηκε καμία ζημιά στο πλοίο, που παραμένει πλήρως λειτουργικό και συνεχίζει βάσει του αρχικού προγράμματος», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας στο Twitter.