ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Μοντέλο του Playboy συνελήφθη για το θάνατο ψυχιάτρου

της Μαργαρίτας Αργυροπούλου - Δημοσίευση 29 Μαρτίου 2019, 14:00 / Ανανεώθηκε 29 Μαρτίου 2019, 15:51
ΗΠΑ: Μοντέλο του Playboy συνελήφθη για το θάνατο ψυχιάτρου
Facebook Twitter Whatsapp

Ο ψυχίατρος βρέθηκε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του, χτυπημένος μέχρι θανάτου.

Το πτώμα του Καλιφορνέζου ψυχίατρου βρέθηκε στο πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου κοντά στην είσοδο Εθνικού Πάρκου της λίμνης Mead, στη Νεβάδα, όπως ανέφερε το FOX5 Las Vegas, επικαλούμενο αστυνομική δήλωση.

Για το θάνατό του συνελήφθη ένα 25χρονο μοντέλο του Playboy.

Ο λόγος για την Kelsey Turner, η οποία τέθηκε υπό κράτηση στις 21 Μαρτίου στο Στόκτον, ως ύποπτη για το θάνατο του Dr Thomas Burchard, σύμφωνα με την Μητροπολιτική Αστυνομία του Λας Βέγκας. Ο ψυχίατρος βρέθηκε χτυπημένος μέχρι θανάτου στο αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας περαστικός είδε ότι μία μεγάλη πέτρα είχε πεταχθεί στο παράθυρο του αυτοκινήτου.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ενδείξεις ή τις αποδείξεις που οδήγησαν την αστυνομία να θεωρήσει ύποπτο το μοντέλο για το θάνατο του ψυχιάτρου. Η μητέρα του μοντέλου ανέφερε σε δημοσιογράφο ότι η κόρη της ήξερε τον ψυχίατρο πολλά χρόνια. Ο ίδιος δημοσιογράφος αναφέρει σε ρεπορτάζ του ότι το νοίκι μιας μικρής επιχείρησης που διατηρούσε η 25χρονη το πλήρωνε ο ηλικιωμένος ψυχίατρος. Η ίδια και τα δύο μικρά παιδιά της, έμεναν στο σπίτι της μητέρας της.