ΔΙΕΘΝΗ

Serial killer στην Κύπρο: Κατέγραφαν βίντεο με βαλίτσες στην Κόκκινη Λίμνη από το 2017!

Δημοσίευση 28 Απριλίου 2019, 12:00 / Ανανεώθηκε 28 Απριλίου 2019, 13:27
Facebook Twitter Whatsapp

Σε εξέλιξη η ανάσυρση των πτωμάτων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απόλυτη φρίκη  προκαλεί η υπόθεση του serial killer στην Κύπρο, με τις εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να δείχνουν βαλίτσες στην κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό, αρκετούς μήνες πριν τις ανακαλύψουν οι Αρχές!

Μάλιστα εξαιρετικά πιθανό μοιάζει το σενάριο, όπως γράφει το politis.com.cy, οι βαλίτσες που είχε πετάξει στην «Κόκκινη Λίμνη» ο 35χρονος Ίλαρχος, N. M., να είχαν φωτογραφηθεί τυχαία από το 2017!

Συγκεκριμένα, πολίτης που είχε επισκεφθεί τη “Κόκκινη Λίμνη” τον Ιούλιο του 2017 είχε φωτογραφίσει την περιοχή. Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες απεικονίζουν σε κοινή θέα βαλίτσες βυθισμένες στη λάσπη, αφού η στάθμη του νερού την περίοδο όπου είχαν τραβηχτεί ήταν πολύ χαμηλότερη από σήμερα. Τότε του είχε κάνει εντύπωση ότι στην σχεδόν αποξηραμένη λίμνη υπήρχαν κάποιες βαλίτσες. Ωστόσο δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία. Όταν προσφάτως αποκαλύφθηκε η δράση του 35χρονου ;Iλαρχου, ανέτρεξε στις φωτογραφίες που είχε στο αρχείο του και συνειδητοποίησε ότι ίσως βρισκόταν μπροστά στις βαλίτσες με τα πτώματα.

Eνημέρωσε τους ανακριτές και έδωσε κατάθεση. Αν όντως υπήρχαν βαλίτσες με πτώματα αυτές πρέπει να σχετίζονται με τις δολοφονίες της 36χρονης και της 8χρονης κόρης της από τη Ρουμανία που είχαν εξαφανιστεί τον Σεπτέμβριο του 2016. Στη “Κόκκινη Λίμνη” σύμφωνα με τον 35χρονο υπάρχει ακόμα μια βαλίτσα με το πτώμα της 29χρονης Maricar Valdez η οποία δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 2017.

Πάντως όπως φαίνεται ο συγκεκριμένος πολίτης δεν ήταν ο μόνος που φωτογράφισε τις βαλίτσες στην κόκκινη λίμνη αφού ήδη κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και άλλες φωτογραφίες αλλά και το συγκλονιστικό βίντεο.

Επιχείρηση ανάσυρσης των πτωμάτων

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 10 το πρωί η προσπάθεια ανεύρεσης των πτωμάτων που έχει σκορπίσει μέσα σε βαλίτσες, ο 35χρονος Ίλαρχος, Νίκος Μεταξάς.

Ο αρχηγός αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου βρέθηκε στην «Κόκκινη Λίμνη» και ενημερώθηκε από τον Διευθυντή της Πυροσβεστικής Μάρκο Τράγκολα για τα ευρήματα και το σχέδιο της επιχείρησης.  Ήδη προσέγγισε το σημείο στο οποίο η ρομποτική κάμερα εντόπισε τις βαλίτσες και από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να αρχίσει η επιχείρηση ανάσυρσης.

Σημειώνεται ότι στην όχθη της λίμνης στήθηκε σκηνή ώστε να γίνει αυτοψία των αντικειμένων που θα ανασυρθούν. Στο σημείο αναμένονται εξάλλου και ιατροδικαστές και ασθενοφόρο. Όλα δείχνουν πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για εντοπισμό πτωμάτων.

Σε σχέση με την χθεσινή αποκάλυψη του Πολίτη ότι στο φράγμα Ξυλιάτου βρέθηκε κομμάτι από δέρμα άγνωστης προέλευσης, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Μάρκος Τράγκολας περιορίστηκε να δηλώσει ότι το εύρημα χρήζει ιατροδικαστικής εξέτασης.