ΔΙΕΘΝΗ

Θρίλερ στη Γερμανία: Νεκροί τρεις ένοικοι από βέλη σε ξενοδοχείο

Δημοσίευση 12 Μαΐου 2019, 21:00 / Ανανεώθηκε 12 Μαΐου 2019, 21:26
Θρίλερ στη Γερμανία: Νεκροί τρεις ένοικοι από βέλη σε ξενοδοχείο
Facebook Twitter Whatsapp

Οι αστυνομικοί βρήκαν τρία πτώματα και δύο βαλλίστρες.

Η γερμανική αστυνομία ερευνά τους μυστηριώδεις θανάτους τριών ανθρώπων που βρέθηκαν μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου, στο Πάσαου της Βαυαρίας, χτυπημένοι από βλήματα βαλλίστρας.

Στο δωμάτιο του απόμερου ξενοδοχείου, στις όχθες του ποταμού Πάσαου, κοντά στα σύνορα με την Αυστρία, οι αστυνομικοί βρήκαν τρία πτώματα και δύο βαλλίστρες.

Τα θύματα ήταν όλοι τους Γερμανοί πολίτες: μια γυναίκα 33 ετών και ένας 53χρονος άνδρας από τη Ρηνανία-Παλατινάτο και άλλη μια γυναίκα, 30 ετών, από την Κάτω Σαξονία. Και οι τρεις έκλεισαν το δωμάτιο μαζί την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με τις αρχές, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι στην υπόθεση μπορεί να εμπλέκεται και κάποιο άλλο πρόσωπο.

Αυτό που συνέβη στο δωμάτιο και πώς πέθαναν οι τρεις άνθρωποι δεν είναι ακόμη γνωστό. Απαντήσεις σχετικά με το αν τα ίδια τα θύματα χρησιμοποίησαν τα τόξα θα δώσει η νεκροψία που έχει διαταχθεί να γίνει τη Δευτέρα. Το ξενοδοχείο δεν θέλησε να σχολιάσει περισσότερο την υπόθεση και παραπέμπει τα γερμανικά μμε στις αρχές.