ΔΙΕΘΝΗ

Φρίκη στο Νέο Μεξικό: Βασάνιζε τα παιδιά της επί 15 χρόνια και έβραζε μπροστά τους κουτάβια!

Δημοσίευση 26 Ιουνίου 2019, 13:00 / Ανανεώθηκε 26 Ιουνίου 2019, 13:52
Φρίκη στο Νέο Μεξικό: Βασάνιζε τα παιδιά της επί 15 χρόνια και έβραζε μπροστά τους κουτάβια!
Facebook Twitter Whatsapp

Πρωτοφανής υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας

Κινηματογραφικό θρίλερ θυμίζει η υπόθεση με μια... μητέρα στο Νέο Μεξικό που βασάνιζε επί 15 χρόνια τα παιδιά της! Μάλιστα, όπως αποκάλυψε μία από τις κόρες της Μάρθα Κράουτς έβραζε ζωντανά τα κουτάβια μπροστά στα μάτια τους, ενώ είχε ακόμη πυροβολήσει και σκύλο.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο σερίφης της κομητείας Σαν Χουάν ανέκρινε μια από τις κόρες της Κράουτς.

Έκτοτε, συνεχώς διατυπώνονται παράπονα από κοινωνικούς φορείς για την οικογένεια, ενώ ορισμένα από τα παιδιά της έχουν απομακρυνθεί από το σχολείο.

Η ασφάλεια και υγεία των παιδιών κινδύνευαν σε τέτοιο βαθμό που δύο ενήλικα μέλη της οικογενείας μετέφεραν την μικρότερη, έφηβη, αδερφή τους από το Νέο Μεξικό στην Αριζόνα.

Η 14χρονη κόρη που έμεινε έγκυος κακοποιήθηκε από τη μητέρα της τόσο που απέβαλε.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Μάρθα Κράουτς έδεσε και μια κόρη της με χοντρή αλυσίδα ώστε να την αναγκάσει να χάσει κιλά.

Ένας, δε, από τους οκτώ γιους της οικογενείας κατηγόρησε τους γονείς του για ξυλοδαρμό αλλά και πυροβολισμό σε βάρος του.

Οι δύο γονείς, η 53χρονη Μάρθα Κράουτς και ο 57χρονος Τίμοθι Κράους, που κατηγορούνται για παιδική κακοποίηση και βασανισμό σε βάρος των ζώων, αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Δικαστηρίου.