ΔΙΕΘΝΗ

France24: Οι πολίτες δεν συγχωρούν τoν Tσίπρα – Μεταρρυθμιστής ο Μητσοτάκης

Δημοσίευση 7 Ιουλίου 2019, 19:00 / Ανανεώθηκε 7 Ιουλίου 2019, 20:21
France24: Οι πολίτες δεν συγχωρούν τoν Tσίπρα  – Μεταρρυθμιστής ο Μητσοτάκης
Facebook Twitter Whatsapp

«Οι Έλληνες θα δώσουν την τελική νίκη στο συντηρητικό κόμμα της ΝΔ με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη», σχολιάζει το δημοσίευμα

Το δικό του σχόλιο έδωσε το γαλλικό δίκτυο France24 για τις ελληνικές εκλογές, μετά τη δημοσιοποίηση του αποτελέσματος του exit poll.

«Ο νυν πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, χάνει την εξουσία», γράφει στην ιστοσελίδα του το γαλλικό δίκτυο France 24, και συνεχίζει: «Ο νεαρός ηγέτης της ριζοσπαστικής αριστεράς είχε δημιουργήσει την ελπίδα, τον Ιανουάριο του 2015 σε ένα έθνος που βρισκόταν στο χείλος της πτώχευσης».

«Αλλά ύστερα από τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης του νεότερου Έλληνα πρωθυπουργού των τελευταίων 150 ετών, οι ψηφοφόροι δεν θα τον συγχωρήσουν, ούτε για τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις του ούτε για τους υψηλούς φόρους που επιβλήθηκαν στους Έλληνες από την Ευρωπαϊκή Ένωση για να αποτραπεί το 'Grexit'», προσθέτει.

«Οι Έλληνες θα δώσουν την τελική νίκη στο συντηρητικό κόμμα της ΝΔ με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη», σχολιάζει το δημοσίευμα.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θεωρείται μεταρρυθμιστής, βρίσκεται κοντά στους επιχειρηματίες και υποσχέθηκε να «τονώσει την οικονομία» αλλά και «να αφήσει την κρίση πίσω», γράφει το γαλλικό δίκτυο.