ΔΙΕΘΝΗ

Τραγωδία στη Ρωσία: 16χρονος έσφαξε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε

Δημοσίευση 19 Αυγούστου 2019, 19:00 / Ανανεώθηκε 19 Αυγούστου 2019, 19:36
Τραγωδία στη Ρωσία: 16χρονος έσφαξε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε
Facebook Twitter Whatsapp

Είχε αποκαλύψει σε φίλο του το μακάβριο σχέδιό του, ωστόσο εκείνος δεν το είχε λάβει στα σοβαρά

Σε μαζική δολοφονία της πενταμελούς οικογένειάς του προχώρησε ένας 16χρονος μαθητής από τη Ρωσία και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο Τιμούρ Κιμαλεντίνοφ που διακρινόταν για τις σχολικές του επιδόσεις, δολοφόνησε τη μητέρα του, τα τετράχρονα δίδυμα αδέλφια του, τον παππού του και τη γιαγιά του, κατά τη διάρκεια μιας σκληρής νύχτας στην περιφέρεια Ουλιάνοβσκ της Ρωσίας. Ο δράστης, που είχε κερδίσει αρκετές σχολικές διακρίσεις στην περιφέρειά του, χρησιμοποίησε ένα τσεκούρι για τις δολοφονίες, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος ανέβηκε σε μια τηλεφωνική κεραία και πήδηξε στο κενό, βάζοντας τέλος στη ζωή του. 

 

Σε ένα σημείωμα που άφησε στην τραπεζαρία του σπιτιού του. ανέφερε πως αγαπούσε πολύ την οικογένειά του και ιδιαίτερα τον παππού και τη γιαγιά του και πως λυπόταν για τη δολοφονία τους. Επιπλέον, είπε πως αφαίρεσε τις ζωές τους, καθώς δεν ήθελε να είναι στεναχωρημένοι από τον θάνατο των λοιπών μελών της οικογένειας. Σύμφωνα με τις αναφορές, η μητέρα και η γιαγιά προσπάθησαν να αντισταθούν, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, ευρισκόμενες στα κρεβάτια τους. Άφησε, ακόμα, μηνύματα σε συμμαθητή του, που ανακάλυψε το πτώμα του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η μητέρα του 16χρονου είχε χωρίσει από τον πατέρα του. Επιπλέον, μαρτυρίες αναφέρουν πως ο δράστης ζήλευε από τον τρόπο με τον οποίο η μητέρα φερόταν στα δίδυμα αδέρφια του.

Ακόμη, ο Κιμαλεντίνοφ φέρεται να είχε αποκαλύψει σε φίλο του το μακάβριο σχέδιό του, ωστόσο ο τελευταίος δεν το είχε λάβει στα σοβαρά.