ΔΙΕΘΝΗ

Έδεσαν και έδειραν διαρρήκτη στη μέση του δρόμου! (βίντεο)

Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου 2019, 08:00 / Ανανεώθηκε 25 Σεπτεμβρίου 2019, 11:31
Facebook Twitter Whatsapp

Το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο σοκάρει

Ένα απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε σε δρόμο του Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή, όταν την οργή του όχλου προκάλεσε ένας διαρρήκτης καταστήματος, ο οποίος προσπάθησε να κλέψει την επιχείρηση μιας γυναίκας.

Ο άντρας, μαζί με τον συνεργό του, έδεσαν τη γυναίκα για να της πάρουν τα κλειδιά του μαγαζιού της, ωστόσο ο ένας δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό, παρά μπήκε και στο σπίτι της, εκεί όπου τον βρήκε ο σύζυγός της. Εκείνος κάλεσε βοήθεια, με αποτέλεσμα να πιαστεί στα πράσα ο διαρρήκτης.

Στο βίντεο φαίνεται ο δράστης να είναι δεμένος σε κολόνα του ηλεκτρικού, ενώ κάποιοι από τους ανθρώπους που είχαν συγκεντρωθεί εκεί, τον χτυπούσαν σε όλο του το σώμα.

Μάλιστα, μια γυναίκα αστυνομικός, προσπάθησε να τον προστατεύσει από τα χτυπήματα του όχλου, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ ο συνεργός του, πιάστηκε λίγο αργότερα, σε μια διασταύρωση κοντά στην επιχείρηση της γυναίκας.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, η γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι, ενώ ο σύζυγός της έχει τραύματα στα χέρια, καθώς για να καλέσει βοήθεια αναγκάστηκε να σπάσει ένα από τα τζάμια του σπιτιού.