ΔΙΕΘΝΗ

Πρώην μαφιόζος αποκαλύπτει ότι ο Τραμπ συνευρέθηκε με ανήλικη

Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου 2019, 18:00 / Ανανεώθηκε 19 Οκτωβρίου 2019, 18:23
Πρώην μαφιόζος αποκαλύπτει ότι ο Τραμπ συνευρέθηκε με ανήλικη
Facebook Twitter Whatsapp

Παράλληλα με μια πορνοστάρ

Πληροφορίες για την προσωπική ζωή του Ντόναλντ Τραμπ περιέχει το βιβλίο με τίτλο «Όλες οι γυναίκες του προέδρου: Ντόναλντ Τραμπ η δημιουργία ενός αρπακτικού», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με αυτό και με όσα ισχυρίζεται ο πρώην μαφιόζος, Τζον Τίνο, ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε σεξ με μια ανήλικη και μια πορνοστάρ ταυτόχρονα, σε οίκο ανοχής στη Νέα Υόρκη, το 1982, όταν ήταν δηλαδή σε ηλικία 36 ετών, παντρεμένος με την πρώην σύζυγό του Ιβάνα.

Ωστόσο, οι συγγραφείς παραδέχονται ότι μόνο ο Τζον Τίνο γνωρίζει για το περιστατικό και ότι κανείς δεν μπόρεσε να βρει ούτε την ανήλικη, ούτε την πορνοστάρ με το ψευδώνυμο «Τρι».

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα πουν ότι ο Τίνο είναι ψεύτης και οι ισχυρισμοί του ψεύτικοι. Έφυγα με το αίσθημα ότι οι ισχυρισμοί είναι πιστευτοί» είπε ένας από τους συγγραφείς, ο Μπάρι Λεβίν. 

Η πορνοστάρ φέρεται ότι πήρε μαζί της μία έφηβη και μπήκαν σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο για μία ώρα με τον Αμερικανό πολιτικό. Στο δωμάτιο υπήρχαν κάμερες έτσι ώστε οι «πελάτες» να μην κακοποιούν τις γυναίκες και γι’ αυτό η συνεύρεση φέρεται ότι  καταγράφηκε σε βίντεο.

Στη συνέχεια, ο Τζον Τίνο δήλωσε ότι παρέδωσε το βίντεο σε αφεντικό της μαφίας, το οποίο δολοφονήθηκε το 1986.