ΔΙΕΘΝΗ

Συγκλονιστική μαρτυρία για την επίθεση στην Αγία Νάπα: «Φίλος μας πρόλαβε να την σπρώξει και δεν δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι»

Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου 2020, 23:00 / Ανανεώθηκε 18 Φεβρουαρίου 2020, 23:06
Συγκλονιστική μαρτυρία για την επίθεση στην Αγία Νάπα: «Φίλος μας πρόλαβε να την σπρώξει και δεν δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι»
Facebook Twitter Whatsapp

Ο δράστης γάζωσε την καφετέρια με καλάσνικοφ

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται η 26χρονη Ελληνίδα που ήταν ένα από τα θύματα της μαφιόζικης επίθεσης που σημειώθηκε σε καφετέρια στην Αγία Νάπα τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο δράστης γάζωσε την καφετέρια με καλάσνικοφ, με αποτέλεσμα η 26χρονη – μία εκ των τεσσάρων τραυματιών- να δεχθεί σφαίρες στην κοιλιά και στα πόδια.

Η αδερφή της νεαρής γυναίκας μίλησε στον ALPHA για την κατάσταση της υγείας της 26χρονης, αλλά και τη στιγμή της αιματηρής επίθεσης.

«Η αδελφή μου δέχτηκε δύο σφαίρες στο σώμα και στα πόδια. Η υγεία της έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση, όμως τα πρώτα 24ωρα είναι πάντα κρίσιμα διότι υπάρχει ο φόβος των επιπλοκών. Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ όμως επικοινωνεί με το περιβάλλον», είπε.

Στη συνέχεια περιέγραψε τις τρομακτικές στιγμές στην καφετέρια και πώς η αδερφή της σώθηκε από θαύμα. «Καθόμασταν στην καφετέρια όταν είδαμε έναν άντρα που είχε καλύψει το πρόσωπό του με μαντήλι να βγαίνει από εστιατόριο. Προσπαθούσε να βρει στόχο. Όταν κατάλαβε ότι ο άνθρωπος που έψαχνε είχε φύγει, σηκώθηκε, κοίταξε τον κόσμο και άρχισε να πυροβολεί στα τυφλά. Ευτυχώς ένας φίλος μας πρόλαβε να σπρώξει την αδελφή μου στο έδαφος και δεν δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι».