ΔΙΕΘΝΗ

Σοκ στην Ιερουσαλήμ: Παλαιστίνιος μαχαίρωσε νεαρή φοιτήτρια μέσα σε τρένο!

Δημοσίευση 14 Απριλίου 2017, 15:49 / Ανανεώθηκε 14 Απριλίου 2017, 15:56
Σοκ στην Ιερουσαλήμ: Παλαιστίνιος μαχαίρωσε νεαρή φοιτήτρια μέσα σε τρένο!
Facebook Twitter Whatsapp

Ανείπωτη είναι η τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, στην Ιερουσαλήμ, όταν ένας Παλαιστίνιος μαχαίρωσε σήμερα μέχρι θανάτου μία νεαρή γυναίκα μέσα σε βαγόνι τρένου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανείπωτη είναι η τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, στην Ιερουσαλήμ, όταν ένας Παλαιστίνιος μαχαίρωσε σήμερα μέχρι θανάτου μία νεαρή γυναίκα μέσα σε βαγόνι τρένου.

Η επίθεση έγινε σε μικρή απόσταση από το κτίριο του δημαρχείου της Ιερουσαλήμ, αλλά και την παλιά πόλη, σύμφωνα με την αστυνομία.

Αίμα υπήρχε στο πάτωμα του βαγονιού, με τους αστυνομικούς ν΄ συλλαμβάνουν και ν' απομακρύνουν έναν άντρα, σύμφωνα με τηλεοπτικά πλάνα από το βαγόνι που έγινε η επίθεση.

Το θύμα ήταν μια Ισραηλινή νεαρή κοπέλα 20 ετών σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ το Ισραηλινό Ραδιόφωνο μετέδωσε ότι πρόκειται για 23χρονη φοιτήτρια από τη Βρετανία.

Η επίθεση έγινε σε μία ημέρα όπου οι χριστιανοί θρηνούν για τη Μεγάλη Παρασκευή και οι μουσουλμάνοι προσεύχονται σε περιοχές που βρίσκονται σε μικρή απόσταση από το σημείο της επίθεσης και θεωρούνται ιερές.