current views are: 10

24 Απριλίου 2017
Δημοσίευση07:06

Νέα ανατρεπτικά στοιχεία στην υπόθεση της Μαντλίν – Φόβοι ότι πουλήθηκε σε πλούσια οικογένεια

Οι ερευνητές φοβούνται πως η μικρή Μαντλίν αρπάχτηκε από λαθρέμπορους και πωλήθηκε σε πλούσια οικογένεια.

Δημοσίευση 07:06’

Οι ερευνητές φοβούνται πως η μικρή Μαντλίν αρπάχτηκε από λαθρέμπορους και πωλήθηκε σε πλούσια οικογένεια.

Νέα ανατρεπτικά στοιχεία για την υπόθεση της μικρής Μαντλίν βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με μια νέα θεωρία ενός πρώην αστυνομικού, η μικρή Μαντλίν ΜακΚέιν μπορεί να είχε απαχθεί και να πουλήθηκε σε μια πλούσια οικογένεια. 

Οι ερευνητές φοβούνται πως μπορεί να μεταφέρθηκε λαθραία με πλοίο στο Μαρόκο, αφότου εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το ξενοδοχείο όπου έμενε με την οικογένειά της στην Πορτογαλία. 

Οι συμμορίες στη γύρω περιοχή της Μαυριτανίας, στη Δυτική Αφρική, πωλούν συχνά νέους ως σκλάβους σε πλούσιες οικογένειες από τη Μέση Ανατολή, κάτι που πιστεύουν έγινε και με τη μικρή Μαντλίν. “Η Μαυριτανία αποτελεί ένα ενδεχόμενο και πρέπει να ερευνηθεί” τόνισε ο Colin Sutton πρώην ερευνητής της Scotland Yard.

Ένα παιδί που έμοιαζε με τη μικρή Μαντίλν φέρεται να εντοπίστηκε στο Μαρόκο, με τη Mari Olli που ήταν με τον σύζυγό της Ray Pollard να τονίζει ότι το παιδί έμοιαζε λυπημένο και τη ρώτησε αν “μπορούμε να δούμε σύντομα τη μαμά;”.

Το ζευγάρι επικοινώνησε με τις αρχές στο Leicestershire και οι αστυνομικοί μεταβίβασαν το μήνυμα στους συναδέλφους τους στην Πορτογαλία. Ιδιωτικοί ερευνητές που έχει προσλάβει η οικογένεια εξετάζουν τη θεωρία η μικρή Μαντλίν να μεταφέρθηκε στο Μαρόκο, χωρίς να είναι σίγουρο πως εξετάζει το ίδιο και η αστυνομία.

Το 2007 εντόπισαν στην Ταγγέρη ένα μικρό κορίτσι που έμοιαζε με τη Μαντλίν. Η Ισπανίδα Clara Torres και ο σύντροφός της εντόπισαν την ομοιότητα μετά από μια φωτογραφία που τράβηξαν και πίστευαν ότι θα ήταν απλά ένα ακόμα πλάνο της πολύχρωμης μαροκινής ζωής.

Οι ερευνητές της Ιντερπόλ εξέτασαν μια φωτογραφία του παιδιού που φαίνεται να μεταφέρεται από μια ομάδα Μαροκινών. Αυτή ήταν και η τέταρτη φορά που δηλώθηκε ότι είδαν τη μικρή Μαντλίν στο Μαρόκο.

Η πρώτη φορά δηλώθηκε από τη Νορβηγίδα Mari Pollard που είπε ότι είδε ένα κοριτσάκι που έμοιαζε με τη μικρή Μαντλίν με έναν άντρα σε βενζινάδικο στο Μαρακές στις 9 Μαΐου 2007. Αργότερα ένας Βρετανός παραθεριστής δήλωσε ότι είδε ένα κοριτσάκι που έμοιζε στη μικρή Μαντλίν έξω από το Ibis Hotel στο Μαρακές.

Η τρίτη φορά ήταν περίπου 3 εβδομάδες αργότερα όταν μια Ισπανίδα είδε ένα κοριτσάκι που έμοιαζε με τη μικρή Μαντλίν στο Zaio, στο βόρειο τμήμα του Μαρόκο. Είπε στις αρχές ότι είδε ένα λυπημένο και φοβισμένο ξανθό κορίτσι να σύρεται από μια γυναίκα με μουσουλμανική μαντίλα στον δρόμο.


σχετικα αρθρα